به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، وحید خلیلی 21 بهمنماه در این مراسم به تشریح وظایف جهاددانشگاهی پرداخت و گفت: جهاددانشگاهی در سال 59 با فرمان تاریخی امام راحل تشکیل شد و امروز پس از بیش از سه دهه فعالیت ارزشمند، شاهد پیشرفت چشمگیر فعالیتهای جهاد دانشگاهی در زمینههای مختلف پژوهشی، علمی و فرهنگی هستیم.
وی همچنین با اشاره به بخشی از فعالیتها و توانمندیهای جهاد دانشگاهی کشور و همچنین جهاددانشگاهی استان به عنوان زیرمجموعه این مجموعه عظیم علمی، از راهاندازی شعبهای از موسسه رویان و بانک بندخون ناف در بیمارستان هاجر(س) شهرکرد به عنوان مهمترین دستاورد علمی جهاد دانشگاهی واحد استان خبر داد.
خلیلی همچنین تاکیدات امام راحل و همچنین مقام معظم رهبری برای توسعه علمی و فرهنگی کشور را یادآور شد و گفت: آنچه تاکنون شاهد بودهایم پیشرفتهای عظیم در زمینه علم و دانش بوده است اما آنچه اکنون اهمیت مییابد تبدیل علم به عمل است.
وی توسعه رویکرد علمی و پژوهشی را یکی از دغدغههای رهبری عنوان کرد و پیشرفتهای جهاد دانشگاهی در همه زمینههای علمی از جمله پزشکی، کشاورزی، سلولهای بنیادی و موسسه رویان را گامی در راستای رفع دغدغههای رهبر انقلاب دانست.
سرپرست جهاددانشگاهی استان همچنین تبیین انقلاب اسلامی، شهدا و جنگ برای نسل جوان را از نیازهای امروز جامعه برشمرد و گفت: جهاد دانشگاهی پل میان نسل امروز و دانشگاه با شهدا، جنگ و انقلاب است.
خلیلی هدف از همکاری میان جهاددانشگاهی و ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس را ایجاد رابطه و با نسل جدید عنوان و تصریح کرد: همانگونه که در زمان جنگ همه آحاد جامعه در یک خط و با وحدت رویه به یک سمت در حرکت بودیم امروز نیز نیازمند این وحدت رویهایم.
وی با اشاره به اهمیت و ضرورت رساندن پیام نسل انقلاب به نسل امروز جامعه، معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی را در این زمینه کمکرسان اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس عنوان کرد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست به تشریح برنامههای این سازمان به منظور حفظ ارزشهای انقلاب اسلامی و امام و شهدا پرداخت و افزود: طبق برنامهریزیها و سیاستگذاریها این اداره کل برای حفظ آثار و جلوگیری از انحراف و انحصار آنان اهتمام ویژه دارد.
عباس عباسی گام اول رسیدن به این مهم را ایجاد ارتباط با دانشگاه و جهادگران به دلیل علمی و جهادی بودن این محیط عنوان کرد و گفت: در ارزشگذاریهای انجام شده برای رسیدن به هدف مذکور این ارتباط در اولویت قرار گرفت.
وی تلاش دشمنان به منظور تخریب اسلام و انقلاب و آسیب زدن به جامعه اسلامی با ایجاد انحرافات فرهنگی و تخریب تفکر نسل جوان را یادآور شد و اظهارکرد: این شرایط مسئولیت جدید برای مقابله با حرکتهای ضد اسلامی ایجاد میکند که خود فرصتی برای ایجاد رابطه دو سویه بین دو نهاد جهادی است.
به گفته وی، هرچند جنگ تمام شده اما مسئولیت ما برای حافظ ارزشهای امام و شهدا به مراتب سنگینتر و رسالت ما حساستر است؛ چراکه امروز دشمنان میدانند ما به مرحلهای از خودباوری و توانمندی رسیدهایم که با تسلیحات نظامی نمیتوان با آن مقابله کرد.
مدیرکل بنیاد شهید استان جنگ فرهنگی و ایجاد انحطاط فکری و اخلاقی بویژه در جوانان را جنگی بیصدا نامید و ضرورت توجه به حفظ ارشهای شهدا و انقلاب اسلامی را محسوستر از گذشته دانست.
عباسی دلیل پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) را حاکمیت الهی این انقلاب دانست و تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران آن جهادی است که به حاکمیت طاغوت پایان داد.
وی پاسداشت ارزشهای انقلاب و شهدای هشت سال دفاع مقدس را منوط به رشد علمی و تخصصی و بارور شدن آن دانست و تلاش برای تحقق این مهم را خواستارشد.
به گزارش ایسنا، برنامهریزی طرح، ثبت نام از دانشجویان و برگزاری طرح، شناسایی، هماهنگی و مصاحبه با فرزانه منتخب برای حضور در برنامه، هماهنگی با دانشگاهها برای حضور دانشجویان در طرح، تبلیغات در سطح دانشگاهها، تهیه فرم نظر سنجی میزان رضایت دانشجویان، هماهنگی با خبرگزاریهای ایسنا و ایکنا برای پوشش خبری طرح از تعهدات معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی در اجرای این طرح است.
همچنین در اختیار قراردادن سالن جلسات و مهیا کردن موزه دفاع مقدس برای بازدید دانشجویان، مستند سازی طرح(فیلم برداری،عکاسی و تهیه کلیپ)، تقدیر از فرزانه منتخب با اهداء لوح و کارت هدیه و اهداء بسته فرهنگی به دانشجویان شرکت کننده در طرح از طرف بنیاد در صورت صلاحدید از تعهدات اداره کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان برای اجرای این طرح است.