کد خبر: 2836940
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۳
رئیس اداره آموزش و پرورش خسروشاه:

مکتب اسلام را باید از خود اسلام بشناسیم

کانون خبرنگاران نبأ/ سعید رنجبر: پورشریف با اشاره به نامه مقام معظم رهبری برای دعوت از جوانان به شناخت بی‌واسطه اسلام، گفت: باید مکتب اسلام را از خود اسلام بشناسیم؛ هیچ‌گاه اسلام خشونت و افراطی‌گری را تائید نکرده و برای انسان کرامت و ارزش والایی قائل است.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، غفار پورشریف، رئیس اداره آموزش و پرورش خسروشاه در نشست «آگاه‌سازی از مکر و حیله‌های دشمن» که در سالن اداره آموزش و پرورش  بخش خسروشاه برگزار شد، ضمن تبریک ایام‌الله دهه فجر با اشاره به روزشمار انقلاب اسلامی به‌نام اقتدار ملی، استکبارستیزی و مقابله با افراط گری و تروریسم، گفت: دشمن‌شناسی از محوری‌ترین مسائل کشور است و در این راستا احتمال پیروزی یا شکست مشخص می‌شود و باید اقدامات زمینه‌ساز برای شناسایی و مقابله با دشمن انجام شود.

وی افزود: در سیره پیامبر گرامی اسلام(ص) با توجه به تأسیس حکومت اسلامی و وجود مشرکان و مخالفان و مقایسه آن با حکومت امام علی(ع) متوجه می‌شویم شرایط حکومتی و روش برخورد با دشمنان در زمان حضرت پیامبر(ص) به این دلیل بود که آشکارا با ایشان و اسلام مقابله و دشمنی می‌کردند در صورتی که در زمان حضرت علی(ع) به‌صورت پنهان با حکومت اسلامی دشمنی می‌کردند حتی کسانی که نماز و قرآن می‌خواندند.

رئیس اداره آموزش و پرورش خسروشاه ادامه داد: اگر بخواهیم دوران جنگ و دفاع مقدس که در زمان حضرت امام راحل(ره) اتفاق افتاد را با زمان فعلی مقایسه کنیم متوجه می‌شویم روش برخورد و مبارزه دشمن خیلی فرق کرده و از طریق تهاجم فرهنگی و ابزار‌های رسانه‌ای و در جبهه فرهنگی و اعتقادی وارد شده و تلاش دارد با جایگزینی فرهنگی و تخریب باورهای اسلامی نوجوانان و جوانان ما را مورد هدف شوم خود قرار دهد. لذا، باید با آگاهی و دقت بیشتر این تلاش‌ها را ناکام کنیم و در تمامی عرصه‌ها و چهره‌ها دشمن را بشناسیم و با آن مقابله کنیم.

پورشریف با اشاره به گفتمان‌های موجود در قبل و بعد از انقلاب اسلامی، گفت: قبل از انقلاب گفتمان‌های سکولاریسم، اومانیسم، لیبرال دموکراسی و چپ مارکسیسم که مبنای همه آنها انکار بعد معنایی انسان و آخر و انتهایش بی‌خدایی بود وجود داشت در صورتی که بعد از پیروزی انقلاب، گفتمان دینی غالب شد و دین از حاشیه به متن آمد و بیداری اسلامی شروع شد و بعد از این برای تخریب چهره اسلام ناب محمدی و گفتمان دینی تمامی غرب بر علیه اسلام و نظام اسلامی متحد شده و بیش از دو هزار 560 نوع عرفان نوظهور ساخته شد که نسل نوجوان و جوان را به گمراهی بکشانند.

وی با اشاره به نامه مقام معظم رهبری برای دعوت از جوانان به شناخت بی‌واسطه اسلام و بدون تأثیرگذاری رسانه‌های تحت سلطه، یادآور شد: باید مکتب اسلام را از خود اسلام بشناسیم و اگر دیدگاه اسلام را راجع به انسان بررسی کنیم متوجه می‌شویم که هیچ‌گاه اسلام خشونت و افراطی‌گری را که در کشورهای اسلامی توسط گروه‌های تروریستی داعش، وهابی، سلفی و ... ترویج می‌شود، تائید نکرده و برای انسان کرامت و ارزش والایی قائل است.

captcha