
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قران(ایکنا) از هرمزگان، علیرضا پاکدامن، فرماندار میناب روز گذشته، 24 بهمن در مراسم اختتامیه سومین جشنواره سرود رضوی روستایی کشور در حسینیه امام رضا(ع) روستای کردر عنوان کرد: اهالی کردر برای برگزاری هرچه بهتر این جشنواره فرهنگی ـ هنری رضوی، با تمام وجود و همه داراییهای خود به صحنه آمدند.
وی افزود: همراهی و همدلی مردم روستای کردر در برگزاری جشنواره سرود رضوی ثابت کرد که خواستار خدمت به فرهنگ رضوی هستند و در این خدمتگزاری از یکدیگر سبقت میگیرند.
پاکدامن اظهار امیدواری کرد: در سالهای نه چندان دور فرهنگسرای مناسبی در روستای کردر احداث و جشنواره سرود رضوی در آن برگزار شود.
وی در پایان از حضور حماسی مردم در راهپیمایی 22 بهمن قدردانی کرد و گفت: مردم جانانه به صحنه آمدند و ایستادگی و پایداری خود را به رخ جهانیان کشاندند.