کد خبر: 2848483
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۶

عزتمندی ایران در جهان به برکت خون شهدا حاصل شده است

گروه اجتماعی: فرمانده سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان شهدا را مایه مبهات ملت ایران دانسته و خاطر نشان کرد: به برکت ولایت و خون پاک شهدا این ملت سرافراز در اوج عزت می‌باشد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از زنجان، جهان‌بخش کرمی، فرمانده سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان ظهر امروز، 25 بهمن‌ماه در گردهمایی بزرگ رزمندگان شهرستان خرمدره با تبریک ایام پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی به بیان ابعاد مختلف پیروزی انقلاب در کشورمان پرداخته و اظهار کرد: یکی از مهم ترین رموز پیروزی انقلاب اسلامی در ایران الهی بودن آن بود.
وی با بیان اینکه وقوع انقلاب اسلامی در ایران  دستاوردهای فراوانی را نصیب کشورمان در عرصه‌های داخلی و بین‌المللی کرده است، تصریح کرد: یکی از دستاوردهای این انقلاب ساقط کردن رژیم طاغوت و تحقیر شدن ابرقدرت‌های جهان بود.
فرمانده سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان انقلاب اسلامی را سرمنشا بیداری اسلامی دانسته و تأکید کرد: سایر کشورهای منطقه و کشورهای اسلامی پیام انقلاب ما را دریافت کردند و به برکت انقلاب اسلامی  امروزما شاهد بیداری اسلامی در کل جهان هستیم.
وی در پایان شهدا را مایه مبهات ملت ایران دانسته و خاطرنشان کرد :به برکت ولایت و خون پاک شهدا این ملت سرافراز در اوج عزت می‌باشد.

captcha