
سید ناصر اسحاقی، مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اردبیل در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از اردبیل،گفت: در راستای تشویق قرآنآموزان و ایجاد انگیزه برای پیشبرد فعالیتهای آموزشی موسسات قرآنی، آزمون سراسری در مهرماه 1393 برگزار شد که 6 نفر موفق به کسب بیشترین امتیازات شدند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل با معرفی برگزیدگان این آزمون که از سوی معاونت قرآن و عترت وزارت متبوع اعلام شدهاند، ادامه داد: سعیده برزکار،ربعلی اشرفی و سایه کلامی از موسسه قرآنی نسیم وحی خلخال،زهرا درگاهی از موسسه جامع القرآن،فاطمه شهریاری از موسسه نور مبین از اردبیل و آسیه وطنخواه از موسسه تسنیم پارس آباد در این آزمون که در سطح استانی برگزار شد، موفق به کسب بیشتر امتیازات شدند .
وی در بخش دیگری از سخنان خود از واریز مطالبات آموزشی و حمایتی موسسات قرآنی استان خبر داد و افزود: با هدف حمایت از موسسات قرآنی و توسعه فرهنگ آموزش عمومی قرآن کریم در استان،از سوی معاونت قرآن و عترت بالغ بر 150 میلیون ریال به حساب موسسات قرآنی نورمبین اردبیل و نسیم وحی خلخال واریز شد.