کد خبر: 2860823
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۶
باقریان تأکید کرد:

عدم تخصیص مبلغ حمایتی به مؤسسات قرآنی فعال کهگیلویه و بویراحمد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیرمؤسسه قرآنی طه(شهید باقر جاکیان) شهرستان بهمئی کهگیلویه و بویراحمد از عدم تخصیص مبلغ حمایتی به مؤسسات قرآنی فعال خبر داد.

مجید باقریان، مدیرمؤسسه قرآنی طه(شهید باقر جاکیان) شهرستان بهمئی کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن ابراز گلایه از عدم اختصاص بودجه به مؤسسات قرآنی فعال این استان، گفت: این استان جزو مناطق محروم است و هیچ مبلغ حمایتی تا کنون از سوی اتحادیه مؤسسات استان دریافت نشده است.

وی با تأکید براینکه مؤسسه‌اش دارای کلاس‌های آموزشی متعدد حتی در سطح روستاهای این استان است، اظهار کرد: عمدتاً در استان‌ها به برخی از مؤسسات ویژه توجه می‌شود با توجه به اینکه اعتباری که به اتحادیه‌های کشور اختصاص می‌یابد، بسیار است اما هنگامی که می‌خواهد به اتحادیه‌های استان‌ها برسد باید فرآیند بسیاری را طی کند.

باقریان عنوان کرد: مؤسسه قرآنی طه دارای کلاس‌های قرآنی، برنامه‌های آموزشی، اردوهای زیارتی ـ سیاحتی و دوره‌های تربیت مربی نه تنها در شعبه مرکزی بلکه در این زمینه‌ها نیز در سطح روستاها به آموزش قرآنیان علاقه‌مند می‌پردازد.

مدیر مؤسسه قرآنی طه(شهید باقر جاکیان) بهمئی اضافه کرد: این مؤسسه با هزینه شخصی اداره می‌شود در حالی که مؤسسات مردمی که این‌گونه فعالیت‌های قرآنی را به طرز مطلوبی انجام می‌دهند باید به آنها بیشتر توجه شود و از اعتبارات مناسب برخوردار باشند.

یادآور می‌شود، این مؤسسه دارای شعبه مرکزی در شهرستان بهمئی کهگیلویه و بویراحمد، لیکک، خیابان آزادی است و همچنین شعبه‌های دیگر این مؤسسه در روستاهای اطراف بهمئی و یاسوج واقع شده است.

captcha