خسرو صادقنیت، مدیرکل دفتر سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) بر استفاده از تمامی روشهای ممکن برای جلوگیری از مواجه مردم در برابر آلودگی ناشی از ریزگردها در هوای خوزستان تأکید کرد و گفت: این وزارت خانه نیز سعی دارد از تمامی ظرفیتهای ممکن برای این امر استفاده کند.
وی تصریح کرد: از جمله این اقدامات استفاده از مساجد و روحانیون شهرهای خوزستان در تشویق مردم و اطلاع رسانی به آنها برای جلوگیری یا به حداقل رساندن مواجه در برابر ریزگردهاست.
راهکارهای وزارت بهداشت برای به حداقل رساندن عوارض آلودگی هوای خوزستان
صادق نیت افزود: همچنین ارائه راهکارهایی برای به حداقل رساندن عوارض مواجهها، تشخیص سریع عوارض و اقدامات درمانی از جمله اقدامات وزارت بهداشت در این زمینه بوده است.
وی همچنین به پخش ماسکهای مخصوص ریزگردها در میان مردم پرداخت و اعلام کرد: وزارت بهداشت با شروع آلودگی به تهیه و توزیع ماسکهای ویژهای اقدام کرد که مقاومت آن در برابر این ریزگردها بسیار بیشتر از ماسکهای معمولی است.
نبود تلفات جانی در آلودگی شدید هوای خوزستان
مدیر دفتر سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به درمان افرادی که دارای مواجههای طولانی بودند، گفت: خوشبختانه تا به امروز هیچگونه تلفات جانی گزارش نشده است. از سوی دیگر پس از مواجه افراد حساس با این آلودگی سیستمهای اورژانس با اقدامات بسیار سریع و مؤثر توانست خدمت بسیار ارزنده انجام دهد.
صادقنیت همچنین به تفکیک و تجزیه ریزگردها در دفتر سلامت محیط و کار پرداخت و عنوان کرد: تعین جنس ریزگردها که شروع آن در وزارت بهداشت، کلید خورده است، تشخیص سریع نوع ریزگرد آمادگی ارگانهای بهداشتی و درمانی را هدفمندتر میکند و باعث میشود عوارض این زیرگردها به موقع شناسایی و اقدامات درمانی آغاز شود.