کد خبر: 2865251
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۷
سردار نقدی:

«وَلاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُواْ» سند شهدا برای شهادت‌طلبی بود/ قرآن، اساس انقلاب اسلامی است

گروه جهاد و حماسه: رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به آیه «وَلاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُواْ» اظهار کرد: این آیه اساس، پایه اعتقادی و سند شهدا برای شهادت‌طلبی بود.

سردار محمدرضا نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در گفت‌و‌گو با خبرگزاری‌ بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به راهکارهای ترویج فرهنگ مقاومت و دفاع مقدس گفت: بهترین راه ترویج فرهنگ دفاع مقدس جدی گرفتن برگزاری یادواره‌ها، بیان خاطره شهدا، فرهنگ و سیره آنهاست. قرائت و بازخوانی وصیت‌نامه‌های شهدا و آثاری که از خودشان به جای گذاشته‌اند، بهترین راه‌هایی است که می‌تواند فرهنگ ایثار و شهادت را به نسل آینده منتقل کند. البته هم‌اکنون نیز این فرهنگ به شکل مناسبی در بین مردم رواج دارد.
سردار نقدی تأثیر آیات قرآن‌ کریم در شکل‌گیری فرهنگ دفاع مقدس و ایثار و شهادت را مورد تأکید قرار داد و افزود: اساس نهضت انقلاب اسلامی، قرآن بود و است. رزمنده‌ای که به جبهه می‌آمد و خودش را در معرض شهادت قرار می‌داد، سندش قرآن بود.
وی با اشاره به آیه «وَلاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُواْ فِی سَبِیلِ اللّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاء عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ» بیان کرد: این آیه، آیه‌ای بود که همه رزمندگان آن را حفظ کرده بودند و سندشان برای شهادت‌طلبی و حضور در جبهه بود.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین همچنین در پاسخ به اینکه آیا مبانی و فرهنگ هشت سال دفاع مقدس در دانشگاه‌ها تدریس می‌شود یا خیر، یادآور شد: هم‌اکنون درس دفاع مقدس به صورت درس اختیاری 2 واحدی در دانشگاه‌ها تدریس می‌شود و امیدوارم که روزبه‌روز عمق بیشتری پیدا کند. پژوهشکده دفاع مقدس در حال حاضر برای این موضوع مستندسازی و دسته‌بندی می‌کند تا مبانی این حوزه قابل تدریس ‌باشد.

captcha