کد خبر: 2873690
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۱
نصیری خبر داد:

حضور مؤفق قرآن‌آموزان منطقه آزاد ارس درمسابقات سراسری قرآن مناطق آزاد کشور

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر فرهنگی و آموزشی سازمان منطقه آزاد ارس از حضور قرآن‌آموزان این منطقه در مسابقات سراسری قرآن کریم مناطق آزاد ایران خبر داد و نتایج حاصل آمده را خوب ارزیابی کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، ابراهیم نصیری، مدیر فرهنگی و آموزشی سازمان منطقه آزاد ارس امروز، یکم اسفند درجمع خبرنگاران، مسابقات سراسری قرآن کریم مناطق آزاد ایران را دارای سطح خوبی دانست و اظهار کرد: مراسم اختتامیه این مسابقات در مرکز همایش‌های بین‌المللی چابهار برگزار شد و منتخبان هر رشته معرفی شدند.

وی با اشاره به اینکه مسابقات در دو بخش بانوان و آقایان و در رشته‌های قرائت تحقیق، ترتیل، حفظ 10 و 15 جزء، حفظ کل و مفاهیم قرآن، اذان و کتابت قرآن برگزار شد، گفت: در بخش آقایان در رشته قرائت ترتیل به ترتیب رضا صفدری از چابهار، امان‌الله قره‌خانی از ماکو و عمران جدگال از چابهار رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.

نصیری از کسب مقام سوم رشته قرائت تحقیق و مقام دوم رشته حفظ 10 جزء توسط قرآن‌آموزان منطقه آزاد ارس خبر داد و اضافه کرد: در رشته قرائت تحقیق ابوالفضل رضایی مقام سوم و در رشته حفظ 10 جزء معین قربانی مقام دوم را به خود اختصاص دادند.

وی ادامه داد: در رشته مفاهیم قرآنی محمد عباسی قدیم بعد از شرکت‌کننده منطقه آزاد چابهار مقام دوم این رشته را به خود اختصاص داد و در رشته اذان، علی صادقی به مقام سوم رسید. همچنین در رشته کتابت قرآن نیز میثم دولتی مقام دوم را به خود اختصاص داد.

نصیری با اشاره به نفرات برگزیده منطقه آزاد ارس در بخش بانوان، گفت: در رشته حفظ 15 جزء نسیم آقایی سوم شد و در رشته مفاهیم قرآن نیز ربابه درخشانی اول شد و در رشته کتابت قرآن نیز فرناز اشتری از ارس اول شد و نسیم آقایی از ارس به عنوان نفر سوم معرفی شدند.

یادآور می‌شود، اولین دوره مسابقات سراسری قرآن مناطق آزاد کشور با حضور 110 نفر از خواهران و برادران قرآنی با حضور جمعی از مسئولین دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد از 28 لغایت 29 بهمن ماه جاری برگزار شد. همچنین نمایشگاه آثار قرآنی در محل سالن نمایشگاه‌های بین‌المللی منطقه آزاد چابهار برگزار شد.

captcha