کد خبر: 2876782
تاریخ انتشار : ۰۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۸
امام جمعه نهاوند:

پرهیز از اسراف و تجمل‌گرایی یک بعد از عمل صالح است

گروه اجتماعی: در آیات و روایات داریم که اگر زن و مرد مومن عمل صالح انجام دهند، حیات طیبه خواهند داشت؛ یک بعد از عمل صالح همان قناعت و پرهیز از اسراف و تجمل‌گرایی است.

حجت‌الاسلام عباسعلی مغیثی‌نیا، امام جمعه نهاوند در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، اظهار کرد: در آیات و روایات داریم که اگر زن و مرد مومن عمل صالح انجام دهند، حیات طیبه خواهند داشت؛ یک بعد از عمل صالح همان قناعت و پرهیز از اسراف و تجمل‌گرایی است.

وی افزود: در زندگی ساده و به دور از تجملات فراهم کردن احتیاجات ضروری مهم‌ترین مسأله است که کمترین هزینه را خواهد داشت و عمل به همین مهم نیز یکی از ارکان پیشبرد اقتصاد مقاومتی در زندگی روزمره است.

امام جمعه نهاوند اظهار کرد: با رعایت و اجرای صحیح این نکات حیاط طیبه تحقق می‌یابد و شاهد تجلی اقتصاد مقاومتی در جامعه نیز خواهیم بود، در این راستا می بینیم در استان همدان نیز اقتصاد مقاومتی تا حدی تحقق یافته است.

حجت‌الاسلام مغیثی‌نیا بیان کرد: طرح این مسأله که اقتصاد مقاومتی در اجتماع و در زندگی مردم چه تأثیراتی داشته، به سادگی امکان‌پذیر نیست اما از تمایل افراد به زندگی ساده و بدون تجملات می‌توان تأثیرات آن را مشاهده کرد؛ وظیفه ما ارائه و تبیین موضوع اقتصاد مقاومتی و تأثیرگذاری آن بر اقشار مختلف متفاوت است که بستگی به نوع نگرش افراد دارد.

امام جمعه نهاوند خاطر نشان کرد: با وجود فشارها و تحریم‌های دشمنان و ارزیابی وضعیت اقتصادی پس از این تحریم‌ها در مجموع می‌توان گفت مردم و مسئولان در راستای پیشبرد فرمایشات رهبری حرکت می‌کنند.

این مقام مسئول با اشاره به نقش آموزه‌های دینی در اقتصاد مقاومتی ابراز کرد: تأکید بر عمل به آموزه‌های دینی در اقتصاد مقاومتی راه‌گشا و اثرگزار است و دشمنان را در اجرای نقشه‌هایشان ناکام خواهد کرد.

captcha