کد خبر: 2876843
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۶
امام جمعه پارس‌آباد:

حرکت‌های ضد‌انسانی در خاورمیانه نتیجه تفکر مادی‌گرایانه غرب است

گروه سیاسی: حرکت‌های ضد‌انسانی در عراق و سوریه نتیجه تفکر مادی‌گرایانه غرب به‌ویژه آمریکایی‌ها است و آمریکا با مستاصل شدن از همه حرکت‌ها و اقدامات سعی دارد به هر شکل ممکن با تحریم گروه‌های به ظاهر اسلامی اما در باطن مغایر و مخالف با اصول اسلامی یک اسلام‌هراسی واقعی را به راه اندازد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل،حجت‌الاسلام ولی علوی، امام جمعه شهرستان پارس‌آباد، دیروز یکم اسفندماه در خطبه‌های نماز جمعه شهر پارس‌آباد با تبریک فرارسیدن سالروز ولادت حضرت زینب(س) فراز‌هایی از زندگی آن حضرت را تبیین کرده و روز پرستار را به تمامی تلاشگران این عرصه به ویژه پرستاران منطقه تبریک گفت.
وی اظهار کرد: پرستاران باید با الگو و الهام گرفتن از زندگی عقیله بنی‌هاشم در امر پرستاری با جان و دل در مسیر خدمت‌رسانی به مردم تلاش کرده و بیش از هر زمان دیگر بکوشند تا نیاز جامعه ارزشی و الهی در خدمات‌رسانی حوزه متنوع بهداشتی درمانی برطرف شود.
امام جمعه شهرستان پارس‌آباد افزود: مردم ایران در راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن به همه جهانیان ثابت کردند که این انقلاب و نظام اسلامی پاینده و بالنده است و هیچ وقت از آرمان خود دور نمی‌شود.
علوی رکن حقیقی نظام اسلامی را ولایت‌مداری و حضور مردم در صحنه توصیف کرد و ادامه داد: همواره ملت ما در همه صحنه‌ها نشان دادند که در این راستا از پشتیبانی و دفاع از دستاوردهای نظام اسلامی پا عقب نمی‌کشند.
این مقام مسئول به جنایات گروه تروریستی داعش اشاره کرد و یادآور شد:‌ حقیقت این است که دشمنان کمر همت بسته‌اند تا آبرو و حیثیت مسلمانان و نظام اسلامی را با حرکت‌ها و اقدامات انحرافی خدشه‌دار کنند که همه باید به هوش باشیم و اجازه ندهیم توطئه آنها به سرانجام و نتیجه‌ای برسد.
امام جمعه شهرستان پارس‌آباد این حرکت‌های ضد‌انسانی را نتیجه تفکر مادی‌گرایانه غرب به ویژه آمریکایی‌ها دانست و تصریح کرد: آمریکا با مستاصل شدن از همه حرکت‌ها و اقدامات سعی دارد به هر شکل ممکن با تحریم گروه‌های به ظاهر اسلامی اما در باطن مغایر و مخالف با اصول اسلامی یک اسلام‌هراسی واقعی را به راه انداخته و این مکتب را بدنام کند.

ننتتتت
|
-
|
۱۷:۰۷ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۳
0
0
عالی
captcha