کد خبر: 2878029
تاریخ انتشار : ۰۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۸
در مرحله استانی مسابقه اوقاف؛

گروه تواشیح نابینایان مؤسسه جابربن عبدالله انصاری حائز رتبه شدند

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: گروه تواشیح نابینایان مؤسسه جابربن عبدالله انصاری رشت در مرحله استانی مسابقات اوقاف حائز رتبه شدند.

خدیجه سلگی، مدیر مؤسسه نابینایان قرآن و عترت جابربن عبدالله انصاری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: دو گروه تواشیح مهدی موعود(عج) و محبان مهدی(عج) در مرحله استانی مسابقات اوقاف به ترتیب حائز رتبه دوم و سوم شدند.

وی با اشاره به اینکه احتمال دارد تا گروه مهدی موعود(عج) به مرحله کشوری راه یابد، ادامه داد: هنوز حضور این گروه تواشیح قطعی مشخص نیست و اگر استان ظرفیت داشته باشد این گروه در مرحله سراسری مسابقات اوقاف حضور پیدا می‌کند.

مدیر مؤسسه نابینایان قرآن و عترت جابربن‌عبدالله انصاری با اشاره به سختی کار با این افراد و هماهنگی آنها برای همخوانی، تصریح کرد: هر کدام از این گروه‌ها متشکل از 6 نفر از افراد نابیناست که طی برنامه‌ریزی منظم در یک سال برای حضور در این مسابقات آماده شدند.

captcha