کد خبر: 2879166
تاریخ انتشار : ۰۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۳

برگزاری سومین جلسه طرح قرآنی ۱۴۴۹ به میزبانی آموزش و پرورش

گروه فعالیت‌های قرآنی: سومین جلسه هم‌اندیشی طرح قرآنی ۱۴۴۹ با حضور نمایندگان دستگاه‌های قرآنی به میزبانی آموزش و پرورش برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) سومین جلسه هم‌اندیشی طرح قرآنی 1449 به بحث و تبادل‌نظر پیرامون نحوه برگزاری این طرح قرآنی در سال 94، دوشنبه، چهار اسفندماه در ساختمان شماره دو وزارت آموزش و پرورش، اداره‌کل قرآن، عترت و نماز این وزارتخانه برگزار می‌شود.
در این جلسه، مسئولان و نمایندگان دستگاه‌های قرآنی کشور از جمله معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد، مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان دارالقرآن الکریم، شورای توسعه فرهنگ قرآنی، شبکه قرآن سیما، رادیو قرآن، سازمان قرآن و عترت بسیج محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ، دارالقرآن خانه کارگر و... حضور خواهند داشت.
بنابراین گزارش، سیاست‌گذاری به منظور اجرای طرح قرآنی 1449، تعیین نقش هر یک از دستگاه‌های قرآنی در این طرح و میزان مشارکت هر دستگاه و... از جمله مواردی است که در این جلسه دنبال می‌شود.
یادآور می‌شود، جلسات شورای سیاست‌گذاری طرح قرآنی 1449 طی هفته‌های گذشته در دو نوبت و در شبکه قرآن سیما و مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار شده است.

captcha