کد خبر: 2881435
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۷

مشکلات فرهنگی امروز کشور، به واسطه دور شدن از شهدا است

گروه اجتماعی: بخشدار مرکزی شهرستان قزوین با بیان اینکه ملت ایران خود را مدیون خون شهدا می‌داند، گفت: مشکلات فرهنگی امروز کشور، به واسطه دور شدن از شهدا است.

مرتضی علیخانی، بخشدار مرکزی شهرستان قزوین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، با بیان اینکه مردم به خوبی درک می‌کنند که انقلاب، امنیت و اقتدار امروز را مدیون خون شهدا هستند، اظهار کرد: همه ما به این باور رسیده‌ایم که هرچه داریم از برکت وجود شهدا است و باید قدردان این حضور باشیم.

وی با بیان اینکه شهدا ضامن حرکت رو به جلوی انقلاب اسلامی هستند، افزود: این انقلاب با وجود شهدا بیمه شده و تأسی از آنها در طی مسیر، کشور را از هر گزندی دور خواهد کرد.

علیخانی با تأکید بر اینکه نسل امروز باید با واژه‌های بزرگی همچون ایثار، گذشت و فداکاری برگرفته از قاموس شهدا آشنا شوند، بیان کرد: مشکلات فرهنگی امروز کشور، به واسطه دور شدن از شهدا است.

وی وظیفه نسل اول انقلاب را در تبیین ویژگی شهدا بسیار سخت و حساس دانست و عنوان کرد: نسل اول انقلاب وظیفه دارد نسل سوم و چهارم را با ویژگی‌های همچون ایثار، گذشت و فداکاری آشنا کند.

بخشدار مرکزی شهرستان قزوین گفت: یکی از اصلی‌ترین ویژگی‌های شهدای این مرز و بوم اقدام آگاهانه و با بصیرت بود و این شهدا با شناخت و بصیرت کامل پا به میدان مبارزه گذاشتند و در نهایت شهادت را انتخاب کردند.

وی افزود: مردم ایران اسلامی نشان داده‌اند که پشتوانه نظامی و تسلیحاتی غرب هیچ گاه مردان و زنان این سرزمین را در ایستادگی سست نکرده و نخواهد کرد و این ملت با تمام قدرت بر سر آرمانهای نظام و شهدا ایستاده است.

علیخانی بیان کرد: علی‌رغم اینکه صدام همه چیز را در بعد نظامی و پشتیبانی محاسبه کرده بود، ایمان و اراده این ملت را محاسبه نکرده بود و امروز سربلندی ما نیز به واسطه همین ایمان و اراده است.

وی با اشاره به تدفین دو شهید گمنام در شهر محمودآبادنمونه عنوان کرد: حرم این شهدا به میعادگاه مردم شهر تبدیل خواهد شد و معنویت حاکم بر شهر محمودآباد نمونه را افزایش خواهد داد.

بخشدار مرکزی قزوین در خاتمه با بیان اینکه مردم و مسئولین با آغوشی باز آماده استقبال از شهدای گمنام هستند، یادآور شد: با توجه به استقبال خوب مردم در چند روز گذشته، مطمئناً شاهد استقبال خوبی از شهدای غریب و گمنام خواهیم بود.

captcha