به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) علیاصغر شعاعی، معاون قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در تشریح این خبر اظهار کرد: با توجه به بررسیهای صورت گرفته و همچنین درخواست دانشکده علوم قرآنی گراش مبنی بر میزبانی این دوره از المپیاد ، مقرر شد پنجمین المپیاد قرآن و عترت دانشگاه در شهرستان گراش برگزار شود.
وی بیان کرد: امکانات موجود در شهرستان گراش در حد مطلوب است و به نظر میرسد این دانشکده با بهرهگیری از همکاری سایر نهادهای این شهرستان بتواند به نحو احسن پذیرای دانشجویان قرآنی باشد.
شعاعی افزود: مرحله شفاهی این دوره از المپیاد در تاریخ یکم الی چهارم اردیبهشت ماه سال آینده و با حضور بیش از 200 شرکتکننده در بخش شفاهی برگزار خواهد شد.
وی در خصوص رشتههای مرحله شفاهی پنجمین المپیاد قرآن و عترت دانشگاه اظهارکرد: ترتیل، تحقیق، حفظ 5 جزء، حفظ 10 جزء، حفظ 20 جزء، حفظ کل قرآن کریم، دعاخوانی، مداحی، سخنرانی و اذان رشتههای بخش شفاهی این دوره از مسابقات هستند.
معاون قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم همچنین در خصوص بخش کتبی این دوره از المپیاد قرآن و عترت اظهارکرد: بخش کتبی نیز با حضور بیش از 1000 نفر از دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم و معارف قران کریم در تاریخ 24 فروردین سال آینده در دانشکدههای علوم قرآنی سراسر کشور برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به رشتههای کتبی المپیاد عنوان کرد: ترجمه و مفردات قرآنی، آشنایی با تفسیر و مفاهیم قرآنی، سیره معصومین(ع)، قرآنشناسی، آشنایی با احادیث و ادعیه، احکام، حفظ موضوعی قرآن کریم(مرحله دانشگاهی)، نقد و بررسی کتاب و تاخیص کتاب در بخش دانشجویان و همچنین احکام، آشنایی با تفسیر و مفاهیم قرآنی، حفظ موضوعی قرآن کریم در بخش کارکنان، از جمله رشتههای بخش کتبی است.
شعاعی افزود: رشتههای بخش ارسال آثار نیز شامل تالیف کتاب، مقاله قرآن و عترت ( یا طرح در قالب مقاله)، نرمافزار، وبلاگنویسی در بخش پژوهشی و رشتههای شعر، داستان، نمایشنامهنویسی، فیلمنامه نویسی در بخش ادبی و رشتههای خوشنویسی، طراحی، نقاشی، تواشیح، نماهنگ و بلوتوث، عکس، تذهیب، فیلم کوتاه، معرق، پویانمایی، طراحی پوستر نیز در بخش هنری است.
شعاعی گفت: موضوعات باید در زمینه قرآن و عترت باشند و علاقهمندان میتوانند تا 20 اسفند آثار خود را به دفتر مرکزی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم ارسال کنند.