کد خبر: 2889312
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۵

جشن نیکوکاری امسال با شعار «اکرام فاطمی و شور نیکوکاری» برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد زنجان با اشاره به این‌که امسال ایام جشن نیکوکاری و سالگرد تأسیس کمیته امداد با ایام فاطمیه متقارن است، گفت: بر همین اساس برنامه‌های امسال با شعار «اکرام فاطمی و شور نیکوکاری» اجرایی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، به نقل از روابط عمومی و اطلاع‌رسانی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان زنجان، رضا حسنلو، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان زنجان پیش از ظهر امروز، 5 اسفند اظهار کرد: با توجه به در پیش بودن هفته احسان و نیکوکاری و سال‌روز تأسیس کمیته امداد امام خمینی(ره)، برنامه‌های متعددی در سطح استان اجرایی خواهد شد.
وی با اشاره به این‌که 14 اسفند‌ماه سال‌روز تأسیس کمیته امداد به دستور امام خمینی(ره)، بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی است، تصریح کرد: بر همین اساس 14 اسفند به نام «روز احسان و نیکوکاری» نام‌گذاری شده است.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان زنجان گفت: همه‌ساله برای حضور و مشارکت مردم در دست‌گیری از نیازمندان و نشان دادن همبستگی اجتماعی بین اقشار مختلف اجتماع برنامه‌های متعددی در قالب جشن نیکوکاری با محوریت مساجد، مراکز نیکوکاری و مدارس برگزار می‌شود.
حسنلو با اشاره به این‌که امسال ایام جشن نیکوکاری و سالگرد تأسیس کمیته امداد با ایام فاطمیه متقارن است، ابراز کرد: بر همین اساس برنامه‌های امسال با شعار «اکرام فاطمی و شور نیکوکاری» اجرایی خواهد شد.

مدارس استان میزبان پایگاه‌های نیکوکاری می‌شوند
وی با اشاره به برنامه‌های در نظر گرفته شده توسط کمیته امداد برای اجرا در هفته احسان و نیکوکاری، تصریح کرد: امسال همزمان با چهارشنبه 13 اسفند‌ماه مراسم جشن نیکوکاری در مدارس استان زنجان برگزار خواهد شد.
این مقام مسئول با بیان این‌که این جشن با همکاری آموزش و پرورش، سازمان دانش‌آموزی و انجمن اولیاء و مربیان برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: این جشن بزرگ در همه مدارس استان با شعار «هر مدرسه، یک پایگاه شور نیکوکاری» برگزار خواهد شد.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان زنجان با اشاره به برپایی پایگاه‌های جمع‌آوری کمک به نیازمندان در روز پنج شنبه 14 اسفندماه، عنوان کرد: این ویژه‌برنامه نیز با همکاری دستگاه‌های مختلف از جمله بسیج مستضعفان، صدا و سیمای مرکز زنجان، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، جمعیت هلال احمر زنجان، هیئت ورزش‌های همگانی، هیئت ورزش‎های پهلوانی و زورخانه‌ای، شورای اصناف، شهرداری، شورای شهر، سازمان شهرک‌های صنعتی، سازمان تاکسیرانی و اتوبوسرانی اجرا خواهد شد.

15 اسفندماه، پایگاه‌های جشن نیکوکاری در مصلاهای نماز جمعه مستقر می‌شوند
حسنلو با بیان این‌که برنامه‌های سومین روز از جشن نیکوکاری نیز جمعه 15 اسفندماه برگزار می‌شود، اظهار کرد: این برنامه در مصلی‌های برگزاری نماز جمعه در مرکز استان و شهرستان‌ها و با همکاری و هماهنگی ستاد برگزاری نماز جمعه اجرا خواهد شد.
وی با اشاره به این‌که در این سه روز کمک‌های مردمی در قالب هدایای نقدی و غیرنقدی جمع‌آوری می‌شود، افزود: بر اساس برنامه این کمک‌ها در اسرع وقت بین نیازمندان توزیع می‌شود.
به گزارش ایکنا، سال گذشته در قالب جشن نیکوکاری 13 میلیارد ریال کمک مردمی در استان زنجان جمع‌آوری شده بود که نسبت به کمک‌های سال 92 از رشد 57 درصدی برخوردار بود و از مجموع کمک‌های جمع‌آوری شده در سال گذشته، 3 میلیارد ریال به صورت نقدی و بیش از 10 میلیارد ریال نیز به صورت غیرنقدی جمع‌آوری شده بود که این کمک‌ها در مقایسه با سال 92، به ترتیب از رشد 74 و 24 درصدی برخوردار بود.

captcha