کد خبر: 2891576
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۱
استاندار زنجان:

دولت نگاه مشفقانه‌تری به حوزه فرهنگ و هنر داشته باشد

گروه هنر: نگاه دولت و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور به حوزه فرهنگ و هنر کشور باید مشفقانه‌تر باشد، چراکه هر حوزه‌ای که دولت به آن ورود پیدا می‌کند، توقع حمایت هم در آن حوزه وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، جمشید انصاری، استاندار زنجان پیش از ظهر امروز، 5 اسفند در جمع منتخبین حوزه فرهنگ و هنر استان زنجان، با اشاره به این‌که تلاش شده است، علی‌رغم وجود مشکلات متعدد اقتصادی در کشور و توقعات مردم از دولت، از حد وسیع از مسائل فرهنگی در استان زنجان غافل نشویم، گفت: تشکیل اتاق فکر فرهنگی استان، یکی از اقدامات اساسی بود که در نیمه نخست امسال موفق به تدوین سند راهبرد فرهنگی استان شد.
وی افزود: سند راهبردی فرهنگی استان تا پایان برنامه ششم توسعه، راهنمای عمل مسئولان استان در حوزه فرهنگ و هنر خواهد بود و در این راستا، شورای فرهنگ عمومی استان نیز فعالیت‌های درخوری را داشته و علاوه بر نقاط قوت، نقاط ضعف فرهنگ استان را نیز احصاء و در جهت بهبود آن راهکار ارائه می‌دهد.
استاندار زنجان با اشاره به ایجاد فضای امید و نشاط در حوزه فرهنگ و هنر استان و تغییر این فضا، ابراز کرد: برنامه‌های ویژه‌ای را برای حل بسیاری از مشکلات پایه‌ای استان در حوزه فرهنگ در نظر گرفته‌ایم که با حمایت‌های وزارت ارشاد سرعت خواهد گرفت.
انصاری تصریح کرد: با موافقت رئیس جمهور در سفر استانی خود به زنجان، موافقت احداث تالار هنر شهر انجام شده و عملیات اجرایی آن از فروردین‌ماه سال 94 آغاز خواهد شد و از آن‌جایی که برای احداث این پروژه سه تا چهار سال فرصت نیاز است، در تلاش هستیم تا تالار نمایش شهر را از محل اعتبارات استانی با گنجایش 800 تا 1000 نفر تا پایان سال آینده به بهره‌برداری برسانیم.
وی خاطرنشان کرد: نگاه دولت و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور به حوزه فرهنگ و هنر کشور باید مشفقانه‌تر باشد، چراکه هر حوزه‌ای که دولت به آن ورود پیدا می‌کند، توقع حمایت هم در آن حوزه وجود دارد.
مقام عالی دولت در استان زنجان در پایان در خصوص فعالیت مطبوعات استان، اظهار کرد: در حال حاضر مطبوعات و فضای خبری پویایی در استان زنجان وجود دارد.

captcha