کد خبر: 2894821
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۱

سی‌ و‌ هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن در تبریز آغاز به کار کرد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مراسم افتتاحیه سی و هفتمین دوره مسابقات سراسری حفظ، قرائت، ترتیل و مفاهیم قرآن کریم با حضور مسئولان کشوری و استانی و متسابقان در تبریز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، سی‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری حفظ، قرائت، ترتیل و مفاهیم قرآن کریم امروز، ششم اسفند در مصلای اعظم امام خمینی(ره) تبریز با حضور حجت‌الاسلام علی محمدی، نماینده ولی‌فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، آیت‌الله محسن مجتهد‌شبستری، نماینده ولی فقیه در استان، اسماعیل جبارزاده، استاندار آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام سیدشهاب‌الدین حسینی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان و دیگر مسئولان استانی آغاز به‌کار کرد.

این مراسم به‌طور رسمی از ساعت 10:15 با پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید توسط آغاز شد.

قبل از آغاز رسمی مراسم افتتاحیه سی و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن نیز «احمد شحات احمد السید» قاری مصری آیاتی را تلاوت کرد.

به گزارش ایکنا در این مراسم 470 ‌شرکت‌کننده، دا‌و‌ر و چهره‌های شاخص قرآنی حضور داشته و مراسم توسط شبکه‌های قرآن، العالم، کوثر، شما و سهند و رادیو قرآن و 150 عکاس و خبرنگار به‌صورت پخش زنده مخابره می‌شود.

همچنین در مراسم افتتاحیه این دوره از مسابقات قرآن کریم، پیام آیت‌الله‌العظمی جوادی آملی قرائت خواهد شد.

یادآور می‌شود، سی و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم 6 تا 11 اسفند در دو بخش خواهران و برادران در تبریز برگزار می‌شود که مسابقات آقایان با شرکت 250 متسابق در مصلی اعظم امام خمینی(ره) تبریز و مسابقات بانوان با حضور 220 متسابق در مجتمع فرهنگی پتروشیمی تبریز برگزار خواهد شد.

اخبار تکمیلی این مسابقات متعاقبأ اعلام می‌شود.

captcha