کد خبر: 2895934
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۰
در راستای امضای تفاهم‌نامه خانه کتاب و خانه هنرمندان؛

جشنواره «کتاب زیبا» سال آینده برگزار می‌شود

گروه ادب: مدیران عامل خانه هنرمندان ایران و خانه کتاب با امضای تفاهم‌نامه‌ای توافق کردند جشنواره «کتاب زیبا» در سال آینده برگزار شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مجید غلامی‌جلیسه، مدیرعامل خانه کتاب و مجید سرسنگی، مدیرعامل خانه هنرمندان ایران عصر سه‌شنبه، پنجم اسفند‌ماه با هم دیدار و درباره انجام‌ فعالیت‌های مشترک در حوزه کتاب گفت‌وگو کردند.

در این دیدار غلامی‌جلیسه با اشاره به فعالیت‌های خانه کتاب به بهره‌گیری هر چه بیشتر از ظرفیت‌های هنر در رشته‌های گوناگون در حوزه کتاب تأکید کرد و گفت: البته در فعالیت‌های خانه کتاب در دوره اخیر موضوع هنر مورد توجه بوده که از آن جمله می‌توان به برگزاری کارگاه تصویرسازی با موضوع کتاب و برپایی نمایشگاه آثار خلق شده در این کارگاه اشاره کرد.

وی با اشاره به انتشار فصلنامه‌های مختلف نقد کتاب توسط این موسسه افزود: در میان این فصلنامه‌ها موضوع هنر همواره مورد توجه بوده، چنان که فصلنامه نقد کتاب «هنر» به صورت مجزا تولید و منتشر می‌شود و در فصلنامه‌های دیگر همچون فلسفه و اطلاع‌رسانی هم به موضوع هنر توجه شده است.

مدیرعامل خانه کتاب با بیان اینکه این مؤسسه در نظر دارد سال آینده جشنواره «کتاب زیبا» را برگزار کند، گفت: این جشنواره با نگاه به فیزیک کتاب و با هدف بررسی موضوع زیباشناسی در تولید کتاب و ارزیابی مواردی همچون تصویرسازی، طرح جلد، تایپوگرافی و موارد دیگر از این دست برگزار می‌شود و از این جهت با موضوع هنر ارتباط تنگاتنگ دارد.

غلامی‌جلیسه درباره نشست‌های سرای اهل قلم هم اظهار کرد: به طور متوسط هفته‌ای 10 عنوان نشست در سرای اهل قلم خانه کتاب با رویکردهای نقد، معرفی، رونمایی و ... برگزار می‌شود که در این نشست‌ها همواره موضوع هنر و کتاب‌های این حوزه مورد توجه بوده است.

سرسنگی: فعالیت‌های خانه هنرمندان در حوزه کتاب رضایت‌بخش نیست

همچنین در این دیدار که در محل خانه هنرمندان ایران برگزار شد، مجید سرسنگی به اهمیت کتاب در عرصه فرهنگ تأکید کرد و گفت: کتاب بن و پایه همه فعالیت‌های فرهنگی و هنری است و در واقع با کتاب می‌توان تولید فکر و اندیشه کرد. 

مدیرعامل خانه هنرمندان ایران ادامه داد: همواره بر توجه به تولید و انتشار کتاب در خانه هنرمندان تأکید داشته‌ام و با وجود تمام موانع و مشکلات مالی موجود، تلاش‌مان بر این بوده که کمبودهای مالی خللی در فعالیت‌های خانه هنرمندان در حوزه کتاب ایجاد نکند.

وی با اشاره به فعالیت‌های خانه هنرمندان در حوزه تولید کتاب و مکتوبات اظهار کرد: البته هنوز فعالیت‌های خانه هنرمندان در این حوزه را کافی و رضایت‌بخش نمی‌دانیم و معتقد هستیم هر چه بیشتر باید به کتاب توجه شود.

سرسنگی افزود: در بعضی از مواقع می‌توان برای چند روز همه فعالیت‌های خانه هنرمندان را معطوف به کتاب کرد و همه فضاها و امکانات این خانه به کتاب اختصاص یابد و در این مسیر می‌توان همکاری خانه کتاب و خانه هنرمندان را مورد توجه قرار داد.

وی به برگزاری کتاب سال جمهوری اسلامی ایران توسط خانه کتاب اشاره کرد و گفت: در این جایزه که کتاب‌های هنر هم به طور جداگانه مورد ارزیابی قرار می‌گیرد می‌توان از تجربه و دانش موجود در خانه هنرمندان بهره گرفت.

براساس این گزارش در این دیدار توافقات اولیه در موضوعات مشترک انجام و بر تنظیم و امضای تفاهم‌نامه میان خانه هنرمندان ایران و خانه کتاب در آینده نزدیک توافق شد. 

گفتنی است، در این دیدار حمیدرضا اردلان، معاون هنری، سجاد باغبان، معاون پژوهشی و کامبیز زاهدپور، مشاور رسانه‌ای خانه هنرمندان و نیز محمد طباطبایی، مدیر روابط عمومی خانه کتاب حضور داشتند.

captcha