کد خبر: 2895995
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۸
ویژه کارکنان؛

دوره‌های آموزشی «تجوید و حفظ قرآن» در دانشگاه علوم پزشکی اراک آغاز شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک از برگزاری دوره آموزشی تجوید و حفظ قرآن کریم در این دانشگاه خبر داد.

مهدی میرزابابایی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک در گفت‌‌‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: از جمله فعالیت‌های فرهنگی این دانشگاه، برگزاری دوره‌های آموزش قرآن کریم ویژه دانشگاهیان اعم از دانشجویان، اساتید و کارکنان است.

وی با بیان اینکه برگزاری دوره آموزشی حفظ و تجوید قرآن از جمله این برنامه‌هاست، اظهار کرد: در حال حاضر این دوره ویژه کارکنان دانشگاه در دو بخش آقایان و بانوان برگزار می‌شود.

میزابابایی با بیان اینکه کلاس‌های ویژه آقایان روزهای یکشنبه و سه‌شنبه هر هفته در نمازخانه دانشگاه برگزار می‌شود، بیان کرد: مجید جیریایی، از قاریان برجسته استان و در سطح بین‌المللی آموزش‌های این دوره را عهده‌دار است.

وی افزود: کلاس‌های آموزش قرآن در رشته‌‌های حفظ و تجوید ویژه بانوان نیز روزهای شنبه تا سه‌شنبه هر هفته در نمازخانه دانشگاه، مسجد حضرت فاطمه(س) مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم(ص) و دانشکده بهداشت برگزار می‌شود.

میرزابابایی عنوان کرد: کلاس‌های آموزش کلام وحی ویژه بانوان نیز با دعوت از اساتید برجسته قرآن در سطح استان از جمله مریم دریایی و اعظم تشیعی‌فرد برگزار می‌شود.

این مقام مسئول در پایان با اشاره به اینکه توسعه و ترویج فرهنگ و معارف ناب قرآن از مهم‌ترین اهداف برگزاری این دوره‌هاست، یادآورشد: دوره‌های آموزش حفظ و تجوید قرآن از دوم اسفندماه آغار شده است.

captcha