کد خبر: 2908510
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۵
امام جمعه ایلام:

مواضع قاطع رئیس‌ جمهور، خط پایانی بر زیاده‌خواهی آمریکاست

گروه سیاسی: مواضع قاطع رئیس‌ جمهور در جمع مردم قم، خط پایانی بر زیاده‌خواهی آمریکا و هم‌پیمانانش ‌از مطالبات رهبری بود که عزتمندانه باید ‌برابر این قدرت‌ها که توانایی مقابله با ایران را ندارند، ایستاد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محمدنقی لطفی، نماینده ولی فقیه در ایلام روز گذشته، 8 اسفندماه در خطبه‌های نماز جمعه این شهر با اشاره به سالروز تأسیس نهاد امور تربیتی توسط شهیدان رجایی و باهنر و آغاز هفته تربیت اسلامی، اظهار کرد: نظام تربیتی در سازمان آموزش‌ و پرورش قبل از انقلاب مبتنی بر تعلیم و تربیت الهام گرفته از غرب بود که در آن معنویت و اخلاق معنا و مفهومی نداشت.
وی با بیان اینکه در آن زمان اساتید و معلمان متعهدی هم بودند که در ساعت‌های خاص وظیفه خود را در قبال تربیت درست و اسلامی محصلان انجام می‌دادند، تصریح کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تحولی عظیم در تعلیم و تربیت کشور رخ داد و اساس محتوای کتاب‌های درسی، آموزه‌های اسلام و معارف اهل‌ بیت‌(ع) شد.
نماینده‌ ولی‌ فقیه در ایلام‌ بیان کرد: اگر در کنار آموزش علمی به تعلیم و تربیت توجه نشود آن علم فایده‌ای ندارد و دنیای امروز گرفتار علم، منهای تربیت است چون این نوع علم به بمب اتم تبدیل می‌شود و به سر مردم بی‌گناه می‌ریزد و این حقیقتی است که «انیشتین» بر آن اذعان دارد.
امام‌ جمعه‌ ایلام در ادامه به رزمایش دریایی سپاه در خلیج‌ فارس اشاره کرد و گفت: این رزمایش نمایش قدرت دفاعی و نظامی ایران برابر تهدیدهای آمریکا و هشداری بی‌نظیر به نیروهای دریایی فرا‌منطقه‌ای مستقر در خلیج‌فارس و بیانگر این واقعیت است که ایران قدرتمند توانایی تأمین امنیت آبراه بین‌المللی خلیج‌فارس و به‌ویژه تنگه‌ هرمز که 50 تا 60 درصد نفت دنیا از آن می‌گذرد را دارد و ضامن امنیت این آبراه بین‌المللی به پشتوانه سپاه و دیگر نیروهای مسلح است.
حجت‌الاسلام لطفی با عجیب خواندن بازتاب این رزمایش، بیان کرد: وزیر امور خارجه آمریکا بعد از این قدرت‌نمایی اعلام کرد راه‌حل برنامه هسته‌ای ایران، سیاسی است و گویای این واقعیت است که هر وقت ‌برابر آمریکا و نظام سلطه قدرت‌نمایی کرده‌ایم عقب‌نشینی کرده‌اند.
نماینده ولی‌ فقیه در ایلام ضمن تقدیر از مواضع قاطع و قوی رئیس‌ جمهور در اجتماع مردم قم، گفت: این موضع‌گیری خط پایانی بر زیاده‌خواهی آمریکا و هم‌پیمانانش و از مطالبات رهبری بود که عزتمندانه باید در برابر این قدرت‌ها که توانایی مقابله با ایران را ندارند، ایستاد. آمریکا در سوریه و لبنان شکست خورده و فقط عربده می‌کشد و ملت ایران 36 سال است که ایستاده و در راهپیمایی 22 بهمن نمود آن به‌خوبی دیده شد.
امام جمعه ایلام با بیان اینکه آمریکا، حیاط خلوت خود یعنی یمن را نیز از دست داده و قدرت ایستادگی ‌برابر اراده‌ ملت‌ها را ندارد، داعش را فرزند نامشروع استکبار جهانی دانست و گفت: ائتلاف به‌ظاهر ضد‌داعش به این مولود خود کمک می‌کند، اما دنیا بیدار شده است و ضربات کوبنده مردم عراق به این گروه تکفیری موجب عصبانیت آمریکا شده است و راهی جز کنار آمدن با اراده‌ ملت‌ها را ندارد.

captcha