کد خبر: 2910969
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۳:۱۷
مرکز آمار وزارت تعاون اعلام کرد:

ویژگی‌های تشکیل و ثبت تعاونی‌ها در بهمن‌ماه سال۱۳۹۳ در کل کشور

گروه اقتصاد: بر اساس گزارشات اخذ شده از سامانه جامع آمارهای ثبتی وزارت تعاون، در بهمن ماه سال ۱۳۹۳، تعداد ۱۴۴ تعاونی و ۲ اتحادیه به منظور انجام فعالیت‌های مختلف اقتصادی در کل کشور تشکیل و به ثبت رسیده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، به نقل از روابط‌عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بر اساس گزارشات اخذ شده از سامانه جامع آمارهای ثبتی تعاون، در بهمن ماه سال 1393، تعداد 144 تعاونی و 2 اتحادیه به منظور انجام فعالیت‌های مختلف اقتصادی در کل کشور تشکیل و به ثبت رسیده‌اند. تعداد اعضای تعاونی‌ها 3217 نفر و تعداد فرصت شغلی 1925 نفر و سرمایه اولیه حدود 30 میلیارد ریال است. متوسط تعداد اعضاء و فرصت شغلی مربوط به این تعاونی ها به ترتیب 22 و 13 نفر می‌باشد.
بررسی توزیع جغرافیایی این تعاونی‌ها حاکی از آن است، بیشترین تعداد تعاونی‌های ثبت شده مربوط به استان‌های تهران و اصفهان با تعداد 17 و 14 تعاونی است. بیشترین تعداد تعاونی‌های ثبت شده به ترتیب در فعالیت‌های صنعت و کشاورزی با 57 و 29 واحد می‌باشند. تعاونی‌های سایر فعالیت‌های خدمات عمومی و اجتماعی و شخصی با 933 نفر و صنعت با 589 نفر دارای بیشترین اعضا  می‌باشند. همچنین بیشترین فرصت شغلی مربوط به تعاونی‌های صنعت با 791  نفر است.

captcha