کد خبر: 2912030
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۱
در راستای تحکیم همزیستی بین ادیان؛

مسلمانان بلژیک برای بازسازی کنیسه «آرلون» پیش‌قدم می‌شوند

گروه بین‌الملل: انجمن مسلمانان آرلون(Arlon)، در مراسم نماز جمعه گذشته، ۸ اسفند از نمازگزاران خواست برای بازسازی کنیسه شهر که به دلیل وضعیت نامناسب آن از تابستان ۲۰۱۴ تعطیل شده است، کمک مالی ارائه دهند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی saphirnews، طبق اعلام انجمن مسلمانان آرلون برای بازسازی این مرکز عبادی متعلق به یهودیان که در سال 1865 ساخته شده، 400 هزار یورو لازم است.

این انجمن از کسانی که توان ارائه کمک‌های مالی برای بازسازی کنیسه را ندارند نیز خواست در کارهای مربوط به بازسازی آن مشارکت کنند.

محمد بویزمارنی، دبیرکل انجمن مسلمانان آرلون توضیح داد: به عقیده انجمن، اعلام علنی همبستگی نسبت به جامعه یهود آرلون برای انتقال پیام همدردی، احترام و همزیستی مهم است.

این ابتکار انجمن مسلمانان آرلون، در ادامه گفت‌و‌گوی بین ادیان میان اقلیت‌های گوناگون آرلون که از 10 سال پیش آغاز شده صورت می‌گیرد.

captcha