کد خبر: 2913067
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۲

سازمان همکاری اسلامی حمله صهیونسیت‌ها به مسجد و کلیسا را محکوم کرد

گروه بین‌الملل: سازمان همکاری اسلامی دیروز، ۹ اسفندماه، جنایت صهیونیست‌ها در آتش زدن یک مسجد در غرب شهر «بیت لحم» در کرانه باختری و کلیسایی در قدس اشغالی را به شدت محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(إکنا)، به نقل از خبرگزاری بین‌المللی اسلامی(اینا)، ایاد امین مدنی، دبیرکل سازمان همکاری اسلامی با صدور بیانیه‌ای تصریح کرد: این اقدامات وحشیانه رژیم اشغالگر صهیونیست‌ در ادامه خط مشی تجاوزات و حملات مستمر آن‌ها علیه ملت فلسطین و مقدسات آن صورت گرفته است.
وی این حرمت شکنی‌ها نسبت به اماکن مقدس اسلامی و مسیحی را تروریسم سازمان‌یافته‌ که توسط شهرک‌نشینان تندرو علیه ملت فلسطین ومقدسات آن در حال انجام است، توصیف کرد.
ایاد امین مدنی در ادامه رژیم اشغالگر قدس را مسئول کامل پیامدها و عواقب ادامه چنین تجاوزات خطرناکی علیه مقدسات اسلامی و مسیحی دانست و گفت: این اقدمات، نقض آشکار تمامی موازین و قوانین بین‌المللی است.
مدنی تأکید کرد: سازمان همکاری اسلامی تمام تلاش خود را در جهت آشکار و برملا ساختن جنایت‌های صهیونیست‌ها در حق ملت فلسطین و مقدسات آنها مبذول خواهد کرد.
وی در پایان از جامعه بین‌الملل به‌ویژه شورای امنیت، اقدام جدی جهت پایان‌دادن به این جنایت‌ها و حمایت از ملت فلسطین را خواستار شد.
گفتنی است، شهرک‌نشیان تندرو صهیونیست پنج‌شنبه گذشته، 7 اسفند مسجد الهدی در غرب بیت لحم و یک کلیسا را در قدس به آتش کشیدند و بر روی دیوارهای این کلیسا جملات موهن به حضرت عیسی(ع) نوشتند.

captcha