کد خبر: 2913170
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۹

رمان مستند «همسفر آتش و برف» روی پیشخوان کتابفروشی‌ها قرار گرفت

گروه ادب: «همسفر آتش و برف» نخستین مجموعه جدید از رمان مستند درباره زندگی شهید سعید قهاری‌سعید است که از سوی انتشارات روایت فتح روانه بازار نشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، رمان مستند «همسفر آتش و برف» درباره شهید سعید قهاری‌سعید بوده و همزمان با هفتم اسفندماه، سالروز شهادت سردار بلندی‌های شمال غرب کشور منتشر شده است.

این رمان مستند که به قلم فرهاد خضری نگاشته شده، مجموعه خاطرات تلخ و شیرین فرحناز رسولی، همسر شهید قهاری‌سعید است که درباره بیش از 25 سال زندگی مشترک وی با شهید قهاری به رشته تحریر درآمده.

این رمان که از سوی انتشارات روایت فتح منتشر شده، نخستین گام در مسیر آمیختگی «رمان» و «مستند» است.

فرهاد خضری، نویسنده این کتاب درباره شیوه نگارش این اثر در مقدمه نوشته است: «رمان مستند» یک پیشنهاد تازه است، برای عنوانِ گونه ادبیِ جدیدی که سال‌هاست وجهه غنیِ روایی دارد، سال‌هاست که نام‌پذیر نبوده و سال‌هاست که فقط با نوشتن‌هایِ مداوم تجربه شده.

راوی اگر خوش‌زبان و خوش‌ذوق و خوش‌قلم بوده، کتابش به نام خودش و به اسم «خاطره» چاپ شده و اگر قلمی دیگر آمده خوش‌زبانی و خوش‌ذوقی و خوش‌قلمی کرده، اثرش هر بار به اسمی متفاوت شناخته شده و سردرگمی‌ها در شناختِ گونه‌ ادبیِ آن و در عنوانِ ادبیِ آن همچنان پا برجا باقی مانده است.

«زندگی‌نامه داستانی»، «خاطره – داستان»، «بازآفرینی خاطره» و ...، عناوینی بوده‌اند که طیِ این سی و چند سال به این شاخه‌ جدیدِ ادبی اطلاق شده و هیچ‌وقت، هیچ‌کس به اجماعِ کاملی در انتخابِ عنوان واحدی به آن نرسیده است.»

رمان مستند «همسفر آتش و برف» با شمارگان 2200 نسخه و با قیمت 170 هزار ریال توسط انتشارات روایت فتح وارد بازار نشر شد.

یادآور می‌شود، سردار قهاری‌سعید در هفتم اسفندماه 1385 در مصاف با اشرار و ضدانقلاب در مناطق شمال‌غرب کشورمان به شهادت رسید.

captcha