کد خبر: 2915470
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۳:۲۰
مرضیه دیانی:

حافظان ۲۰ جزء قرآن اصول تجویدی را فدای نوع حفظ و صحت آیه می‌کنند

گروه فعالیت‌های قرآنی: داور بخش تجوید مسابقات سراسری قرآن بانوان رعایت اصول تجویدی را در بخش بانوان حافظ ۲۰ جزء قرآن کریم بسیار ضعیف ارزیابی کرد و گفت: حافظان ۲۰ جزء قرآن اصول تجویدی را فدای نوع حفظ و صحت آیه می‌کنند.

مرضیه دیانی، داور بخش تجوید سی و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن بانوان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، اظهار کرد: باید گفت در قسمت قرائت، تجوید بانوان نسبتا عالی بود ولی حفاظ 20 جزء درقسمت تجوید خیلی ضعیف بودند که البته به نوعی حق هم داشتند، چراکه متسابقان رشته حفظ برای ارائه هرچه بهتر، بر نوع حفظ و صحت آیه تمرکز بیشتری می‌کنند و به طور طبیعی موارد تجویدی فدای این امر  می‌شود.

دیانی گفت: در قسمت حفظ کل نیز با اینکه سه سؤال از متسابق پرسیده می‌شد که هرکدام یک صفحه بود، حافظان کل قرآن مباحث تجویدی را بهتر از حفاظ 20 جزء ارائه می‌کردند.

وی ادامه داد: در قسمت قرائت هم که تجوید از امتیاز بیشتری برخوردار است متسابقین دقت بیشتری داشته و با کندی و تمأنینه اصول تجویدی را رعایت می‌کردند.

این داور قرآنی اظهار کرد: اکثراً اشکالات راه‌یافتگان بخش کشوری مسابقات قرآن اوقاف، مسائل جزئی و کوچک مثل بحث ترکیبات، نوع انجام صفات حروف بوده و بیشترین اشکال در صفات فرعی و به‌ندرت در صفات اصلی است که این مورد هم شاید به‌طور ناقص اجرا نشود.

captcha