کد خبر: 2920140
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۱
از ۲۵ اسفندماه؛

حرم مطهر ۵ امامزاده در طارم مهیای برپایی طرح «آرامش بهاری» است

گروه اجتماعی: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه طارم با اشاره به برگزاری سوگواره «یاس نبوی» و طرح «آرامش بهاری» در این شهرستان، گفت: آستان مطهر امامزادگان جعفر(ع)، هاشم و عوف(ع)، حیدر(ع)، عبدالله(ع) و محمدعلی ماه‌روی(ع)، میزبان اجرای این دو طرح در طارم هستند.

حبیب ابراهیمی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه طارم در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، با اشاره به این‌که به دلیل تقارن دهه فاطمیه با ایام عید نوروز، چند سالی است که سوگواره «یاس نبوی» در بقاع متبرکه و حرم مطهر امامزادگان کشور به اجرا درمی‌آید، گفت: این ویژه‌برنامه در راستای بهره‌مندی هرچه بیشتر گردشگران مذهبی از فضای فاطمی عید نوروز برگزار می‌شود که استقبال چشم‌گیری نیز از برنامه‌های فرهنگی آن صورت می‌گیرد.
وی افزود: علاوه بر سوگواره «یاس نبوی»، بقاع متبرکه آستان مقدس امامزادگان شاخص کشور در ایام نوروز میزبان برگزاری آئین «آرامش بهاری» نیز هستند که هر دو طرح به همت ادارات اوقاف و امور خیریه شهرستان‌ها به اجرا درمی‌آید.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه طارم با تأکید بر این‌که حرم مطهر 5 امامزاده شاخص طارم، نوروز سال 94 میزبان برگزاری سوگواره «یاس نبوی» و طرح «آرامش بهاری» است، ابراز کرد: آستان مطهر امامزادگان جعفر(ع) آب‌بر، هاشم و عوف(ع) آب‌بر، حیدر(ع) گیلوان، عبدالله(ع) صومعه‌بر و محمدعلی ماه‌روی(ع) شیت و زاجکان، میزبان اجرای این دو طرح معنوی در طارم هستند.
ابراهیمی تصریح کرد: اجرای طرح «آرامش بهاری» در این بقاع متبرکه از 25 اسفندماه امسال تا 15 فروردین‌ماه سال 94 ادامه داشته و سوگواره «یاس نبوی» نیز همزمان با سوم تا ششم فروردین‌ماه سال 94 در این حرم‌های مطهر برگزار می‌شود.
وی با اشاره به این‌که سه مسجد و بقعه متبرکه در طارم، میزبانی برگزاری مراسم عزاداری ایام فاطمیه را بر عهده دارند، اظهار کرد: این ویژه‌برنامه‌ها در مسجد روستای ولیدر، مسجد حضرت باب‌الحوائج(ع) و حرم مطهر امامزاده حیدر(ع) گیلوان، به اجرا درمی‌آید.
این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: همچنین دو آستان مطهر امامزادگان شهرستان طارم برای برپایی خیمه‌های معرفت در ایام نوروز مهیا شده و دعای «چهل یاسین» نیز در حرم مطهر امامزاده هاشم و عوف(ع) آب‌بر قرائت خواهد شد.

captcha