کد خبر: 2938201
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۷
میرعمادی مطرح کرد:

ترویج خداباوری مهمترین رسالت علما/ آیت‌الله مولانا سرباز ولایت، اسلام و انقلاب است

گروه اندیشه: نماینده ولی ‎فقیه در لرستان ترویج خداباوری را مهمترین رسالت علما دانست و گفت: دور کردن مردم از زشتی‌ها و ترویج امر به‌معروف و نهی از منکر در جامعه از وظایف بزرگ علما است که در صورت انجام این کارها دوستدار مردم می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمد میرعمادی، نماینده ولی‌ فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد شام‌گاه جمعه، 15 اسفند‌ماه در مراسم تکریم از آیت‌الله مولانا بروجردی که در مسجد ولی‌ عصر(عج) بروجرد برگزار شد، با اشاره به شخصیت آیت‌الله مولانا بروجردی گفت: این عالم وارسته در طول عمر با برکت خود با تسلط بر هوای نفس همچنان سرباز ولایت، اسلام و انقلاب است.

وی افزود: بیشتر کتاب‌های آیت‌الله مولانا اعتقادی و توحیدی هستند و تمام مردم می‌توانند از آن‌ها بهره‌مند شوند.

میرعمادی با بیان این‌که علمای اسلام خداباوری را در جامعه ترویج می‌دهند، گفت: انسان پس از تسلط بر نفس تسلیم پرودگار متعال می‌شود و رابطه خود را با پیامبر(ص) و ولایت و رهبری تقویت می‌کند.

وی گسترش فضایل اخلاقی در جامعه را موجب تحکیم روابط انسان‌ها و تقویت پایه‌های عهد، انفاق و احسان در جامعه دانست و گفت: دور کردن مردم از زشتی‌ها و ترویج امر به معروف و نهی از منکر در جامعه از وظایف بزرگ علما هستند که در صورت انجام این کارها دوستدار مردم می‌شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد احمدی، عضو شورای فرهنگ عمومی کشور نیز در این مراسم تکریم با اشاره به نقش برجسته علمای بزرگ اسلام در حفظ دین گفت: انسان با دیدن چهره عالمان بزرگ به عظمت خداوند متعال پی می‌برد.

وی افزود: عالمان بزرگ ایران اسلامی با تمام سختی‌های دوران طاغوت از دین محافظت کردند تا دچار انحراف و خدشه نشود.

مولانا بروجردی از لحاظ اخلاقی و بی‌اعتنایی به دنیا زبان‌زد است

احمدی با اشاره به این‌که عالمان با تربیت انسان‌ها خدمت بزرگی به جامعه می‌کنند، اضافه کرد: آیت‌الله مولانا بروجردی از لحاظ اخلاقی و بی‌اعتنایی به دنیا زبان‌زد است و با توجه به شخصیت بزرگی که دارد باید الگوی مردم قرار گیرد.

عضو شورای فرهنگ عمومی کشور با اشاره به نقش حوزه‌های علمیه در حفظ اسلام افزود: حوزه‌های علمیه علمای بزرگی را برای هدایت انسان‌ها تربیت کرده‌اند لذا باید قدر آن‌ها را بدانیم.

در ادامه، حجت‌الاسلام حسن ترابی، امام جمعه به نقش روحانیت در سعادت و سلامت جامعه بنیادی اشاره کرد و گفت: رسالت علما پاسداری و مرزبانی از دین اسلام، مکتب اهل‌البیت(ع) و مبارزه با بدعت و تحریف در جامعه است.

علما؛ وسیله‌ای برای انتقال علوم اسلامی اهل‌ بیت(ع)

وی علمای بزرگ اسلام را وسیله انتقال علوم اسلامی اهل بیت(ع) و الگویی برای بشریت خواند و افزود: این علما صاحب علم و تقوای فراوان هستند و می‌توان از آن‌ها برای رسیدن به قرب الهی کمک گرفت.

وی راه خوشبختی و سعادت انسان‌ها را پیمودن راه علما دانست و اظهار کرد: زبان، قلم، اندیشه و علم علما باعث نشاط ملت‌ها و وسیله‌ای برای رسیدن به خداوند متعال هستند.

امام جمعه بروجرد افزود: علما و دانشمندان باید به رسالت خود عمل کنند زیرا از دیدگاه اسلام عمل به علم و دانش ارزش آن را نمایان می‌‌کند.

ترابی اضافه کرد: امام خمینی(ره) بزرگ‌ترین معجزه قرن را آفرید و در عصر طاغوت، نهضتی را با حاکمیت دین آغاز و آن را کانون توجه جهانیان قرار داد.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره آیت الله بروجردی(ره) گفت: این عامل ربانی در حوزه‌های علمیه قم رونق ایجاد کرد به‌طوری‌که بسیاری از مراجع تقلید امروز از وجود آن بزرگوار بهره برده‌اند.

وی با اشاره به این‌که آیت الله مولانا بروجردی شخصیتی بسیار متواضع و فروتن دارد، گفت: این عالم با بیش از 50 اثر ارزشمند خدمات قابل توجهی به اسلام ارائه کرده است.

مطالعه فراوان؛ از خصوصیات آیت‌الله مولانا

وی مطالعه فراوان را از خصوصیات آیت الله مولانا دانست و افزود: کتابخانه عمومی ایشان به نام حضرت ولی عصر(عج) با 22 هزار جلد کتاب نفیس در خدمت محققین دینی است.

یادآور می‌شود، آیت‌الله غلامرضا مولانا یکی از محققان، مفسران و نویسندگان فعال در حوزه علوم قرآنی و دینی در سال 1306 شمسی در خانواده‌ای اهل علم و فضیلت در شهر بروجرد متولد شد.

وی صاحب آثار و تالیفات زیادی از جمله «الخاتم لوصی الخاتم» به زبان عربی، «درس‌هایی از توحید»، «حلیه الابرار»، «تحقیق و تخریج کتاب شریف عبقات الانوار میر حامد حسین هندی کنهوی»، تحقیق کتاب حاشیه کفایه الاصول آیت الله بروجردی، تحقیق کتاب محاضرات فی الدین و التاریخ و الادب نوشته سیدجواد آل علی شاهرودی می‌باشد.

آیت الله مولانا هم اکنون در بستر بیماری است.در آیین تکریم از آیت‌الله مولانا بروجردی از تمبر اختصاصی مولانا، اثر خوشنویسی، عکس و سایت وی با حضور مسوولان رونمایی شد.

captcha