کانون خبرنگاران نبأ/ حمیدرضا گل محمدی: گفتمان دینی با موضوع «سیره و اخلاق حضرت فاطمه زهرا(س)» با حضور فعالان فرهنگی و قرآنی در مؤسسه قرآنی سیف الحسین(ع) اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، معصومه افسری، مسئول مؤسسه قرآنی سیف الحسین(ع) اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ در این گفتمان گفت: برخی با تلاشهای مغرضانه سعی دارند دختر پیامبر (ص) و همسر امیرالمؤمنین (ع) را از نظر مقام و منزلت با مقایسه کردن سایر زنان عالم در درجه پایینی قرار دهند.
وی افزود: نسل جوان ما باید با مطالعه سیره معصومین (ع) به خصوص بانوی اسلام از آسیبهایی که متأسفانه امروز گریبانگر جامعه است ، حفظ شوند.
افسری ادامه داد: تأمل در سیره حضرت فاطمه زهرا (س) بهترین راهگشا برای جوانان است و همچنین بانوان ما باید حرمت زهرا (س) را الگویی مناسب برای خود بدانند. چرا که ابعاد شخصیتی حضرت زهرا(س) تنها منحصر به دوران خاصی نیست و بانوان ما در عصر حاضر با وجود مقتضیات زمان میتوانند با الگو گرفتن از این شخصیت الهی، حفظ حجاب و عفت خود به موفقیت دست یابند.