کد خبر: 2948022
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۱
در نشست مشترک رسانه‌ای ایران و اندونزی تأکید شد؛

اسلام رحمانی و سراسر مهربانی را به جهان معرفی کنیم

شعب خارجی: نشست مشترک رسانه‌ای ایران و اندونزی در فرهنگسرای رسانه برگزار و در آن بر ضرورت معرفی اسلام رحمانی و سراسر مهربانی به جهانیان تأکید شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی،  نشست مشترک رسانه‌ای ایران و اندونزی دیروز، 16 اسفند، با حضور محمد مشاری، مدیرگروه مجلات همشهری، علی احمدی، رئیس فرهنگسرای رسانه و سرپرست مؤسسه تصویر شهر، مهدی فروتن، دبیر فرهنگی روزنامه همشهری، احسان محمدی، رئیس اداره بین‌الملل اداره‎کل روابط عمومی و بین‌الملل سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، خبرنگاران خبرگزاری‌های ایسنا، ایران نو و روزنامه‌های جام جم و کار و گارگر و اعضای هیئت رسانه‌ای اندونزی در فرهنگسرای رسانه برگزار شد.
در این نشست خبرنگاران داخلی با اشاره به جمعیت کثیر مسلمان در اندونزی در مورد رابطه مردم این کشور با مردم ایران سؤال کردند که در این مورد «زهیری مسراوی» مشاور رسانه‌ای رئیس‌جمهور اندونزی و سرپرست این هیئت، پاسخ داد: انقلاب اسلامی ایران که توسط امام خمینی(ره) به پیروزی رسید، بر دیگر کشورها تاثیرگذار بود و امروزه اثر آن در نقاط مختلف قابل مشاهده است و در اندونزی نیز از انقلاب و شخصیت حضرت امام‌(ره) به بزرگی یاد می‌شود و پوسترهایی از این شخصیت بزرگ در میان مردم ما وجود دارد.
 وی افزود: نهضت اصلاحاتی که در اندونزی رخ داد، از انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی‌(ره) الهام گرفته است و ما ایران را کشوری دوست و برادر می‌شناسیم.
 هیئت رسانه‌ای اندونزی در ادامه با ابراز علاقه نسبت به فیلم‌های مجید مجیدی، کارگردان مشهور ایرانی به ویژه فیلم بچه‌های آسمان این کارگردان، سؤالاتی در مورد نحوه فیلم‌سازی و وضعیت سینما در ایران مطرح کرد.
 آزادی بیان رسانه‌ها در ایران موضوع دیگری بود که در این نشست توسط مدیران و فعالان رسانه‌ای اندونزیایی مورد سؤال قرار گرفت که در این مورد احمدی، رئیس فرهنگسرای رسانه و سرپرست مؤسسه «تصویر شهر»، تصریح کرد: آزادی بیان در ایران به خوبی وجود دارد و شاهد هستید که در هر دوره ریاست جمهوری، طیف و حزب سیاسی متفاوتی نسبت به دوره قبل به روی کار می‌آید و در ساختار فرهنگی و رسانه‌ای نیز همین‌گونه است و ما در ایران روزنامه‌ها و خبرگزاری‌های بسیاری از طیف‌های مختلف سیاسی داریم که بر اساس دیدگاه‌های خود مسائل کشور و دولت را مورد نقد قرار می‌دهند.
 وی افزود: البته بین نقد و تخریب و تضعیف باورها و ارزش‌های مردم یک کشور که برای به دست‌آوردن و حفظ آن دست به ایثار و ازجان گذشتگی زده‌اند، باید تفاوت قائل شد و با عده‌ای که قصد دارند با بهره‌گیری از امکانات و پول کشورهای بیگانه، با دشمنان ایران هم صدا شوند و به این کشور ضربه بزنند، مخالفت کرد.
 محمدی، رئیس اداره بین الملل‌اداره کل روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران هم در این نشست اظهار کرد: امروز غرب از هر ظرفیتی از جمله فیلم، مطبوعات، رسانه برای حمایت مالی و سیاسی از گروه‌های افراطی استفاده می‎کند تا چهره‌ای خشن از اسلام به تصویر بکشد.
 وی افزود: در برابر این پروژه اسلام‌هراسی و اسلام‌ستیزی، تمام کشورهای جهان اسلام یک مأموریت مشترک دارند و این مأموریت گفت‌و‌گو، تبادل‌نظر، اتحاد، انسجام و گسترش همکاری‌ها برای ارائه تصویری واقعی از اسلام به عنوان دینی رحمانی و سراسر مهربانی و محبت است.
رئیس اداره بین‌الملل اداره کل روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: امیدواریم این نشست بستری مناسب برای افزایش تعاملات رسانه‎ای بین دو کشور فراهم کند.
 محمدی در ادامه با اشاره به اهانت نشریه فرانسوی «شارلی ابدو» به پیامبر گرامی اسلام (ص)، تصریح کرد: در پی این اهانت رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، کمپینی به نام «من عاشق محمدم» در فضای مجازی اینستاگرام راه‌اندازی کرد که اکنون بیش از 20 هزار تن در آن عضو هستند و چهره‎های فرهنگی، سیاسی، ورزشی و هنری بسیاری در این کمپین حضور دارند. امیدوارم چنین فعالیت‌هایی در آینده بین دو کشور به صورت مشترک و در گستره جهان اسلام انجام شود.
مشاور رسانه‌ای رئیس‌جمهور اندونزی و سرپرست این هیئت نیز با قدردانی از سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، بر فراهم‌شدن ایجاد همکاری دو طرفه در آینده‌‌ای نه چندان دور و آمادگی برای همکاری متقابل در زمینه‌های مختلف فرهنگی، رسانه‌ای، هنری و گردشگری بین دو کشور تأکید کرد.
 زهیری مسراوی، مشاور رسانه‌ای نهاد ریاست جمهوری و از چهره‌های فعال فرهنگی ـ دینی اندونزی، تریاس کونچیونو قائم مقام مدیرعامل روزنامه «کمپاس»، بمبنگ پوروانتو، قائم‌مقام مدیرعامل خبرگزاری «آنتارا»، اخوان الکرام مشهوری، عضو ارشد هیئت مدیره روزنامه «رپوبلیکا»، شفیق بصیری عضو هیئت علمی دانشگاه و فعال رسانه‌ای، و ایکا ویجایا، استاد دانشگاه و مدیرعامل مجله انفورماتیک به عنوان اعضای هیئت رسانه‌ای کشور اندونزی در این بازدید و نشست رسانه‌ای حضور داشتند.
 هیئت رسانه‌ای اندونزی پیش از این نشست از بخش‌های مختلف فرهنگسرای رسانه از جمله کتابخانه تخصصی پروفسور معتمدنژاد، کلاس‌های آموزشی، کافه کتاب و دیگر بخش‌های فرهنگسرا بازدید کرد و با ظرفیت‌های فرهنگی، هنری و رسانه‌ای این مرکز آشنا شد.
یادآور می‌شود، 6 روزنامه‌نگار اندونزیایی در قالب هیئتی رسانه‌ای به سرپرستی زهیری مسراوی، از مشاوران رییس جمهور اندونزی، 11 اسفند به میزبانی  بنیاد اندیشه اسلامی وابسته به سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ایران آمدند و پس از بازدید از خبرگزاری‌ها و روزنامه‌ها و دیدار و گفت‌وگو با شخصیت‌های فرهنگی و دینی کشورمان، فردا، 18 اسفند، خاک میهن‌مان را ترک خواهند گفت.

captcha