کد خبر: 2954309
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۸

برگزاری کلاس‌های حفظ و مفاهیم قرآن در مؤسسه ام‌البنین(س) بندر امام خمینی(ره)

گروه فعالیت‌های قرآنی: کلاس‌های آموزش قرآن کریم در مؤسسه قرآنی ام‌البنین(س) بندر امام خمینی(ره) ویژه خردسالان و بزرگسالان در حال برگزاری است.

هدیه کریماوی، مدیر مؤسسه قرآنی ام‌البنین(س) بندر امام خمینی(ره) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با اشاره به دروه‌های قرآنی این مؤسسه گفت: کلاس حفظ جزء 30 خردسالان با حضور 17 قرآن‌آموز در این مؤسسه در حال برگزاری است. خردسالان در مقطع سنی 6 تا 7 سال و 8 تا 13 سال در این کلاس حضور دارند.

وی با بیان اینکه در بخش بزرگسالان کلاس‌های مفاهیم سطح 2 و روانخوانی قرآن در حال برگزاری است، گفت: آموزش کلاس مفاهیم و حفظ خردسالان را خیریه جابری و فاطمه مطوری برعهده دارند.

کریماوی بیان کرد: کلاس حفظ سوره بقره ویژه بانوان بزرگسال نیز در این مؤسسه قرآنی در حال برگزاری است.

مدیر مؤسسه قرآنی ام‌البنین(س) بندر امام خمینی(ره) همچنین از آغاز نام‌نویسی کلاس آموزش صرف و نحو عربی از میان دختران و پسران مقطع تحصیلی متوسطه خبر داد و گفت: این کلاس از 15 فروردین آغاز خواهد شد.

یادآور می‌شود، هدیه کریماوی آموزش کلاس حفظ قرآو صرف و نحو را برعهده دارد.

captcha