کد خبر: 2954329
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۶

روزنامه‌نگار تونسی از تنوع دینی در ایران و دروغ‌پراکنی غربی‌ها می‌گوید

شعب خارجی: «بن‌منصور الصحبی» پس از بازگشت از ایران در گزارشی نوشت: ایران، سرزمینی با تنوع زیبای فرهنگی و ترکیبی از مسلمانان، مسیحیان، یهودیان و زرتشتیان واقوام کرد و ترک و ... است که با لهجه‌ها و فرهنگ‌های مختلف در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی tunis.icro، بن‌منصور الصحبی، روزنامه‌نگار تونسی پس از بازگشت از ایران در هفته‌نامه «الوقایع» کشورش به انتشار گزارشی درباره کشورمان پرداخت.
«ملت ایران، ملتی مبتکر و نوآور است» این عبارت کوتاه زینت‌بخش گزارشی شده است که گواه صادق نگاهی بی‌طرفانه و منطبق بر مشاهدات عینی فردی است که علاوه بر شغل خبرنگاری، استاد دانشگاه «زیتونه» تونس نیز هست.
وی در آغاز گزارش آورده است: «یک تونسی تا زمانی‌ که ایران را از نزدیک ندیده است و صرفا از طریق رسانه‌های غربی، فیس بوک و توئیتر اخبار ایران را دنبال می‌کند، فقط و فقط از ایرانیان، ملتی متعصب در دین و مذهب در ذهنش خطور می‌کند که این نگاه با واقعیت تفاوتی اساسی داشته و در تناقض کامل است».
الصحبی گزارش خود را در شش سرفصل همچون «ملت ایران؛ ملتی با تنوع نژادی و دینی»، «ملت ایران؛ ملتی پاکیزه و منظم»، «ملت ایران؛ ملتی هنرمند»، «رسانه؛ بهترین منعکس‌‌کننده واقعیت‌های تنوع فرهنگی در ایران»، «چرا غرب از اندیشه استراتژیک ایرانیان واهمه دارد؟» و «جملاتی برای تاریخ» خلاصه کرده و می‌نویسد: ایران سرزمینی با تنوع زیبای فرهنگی و آمیزه و ترکیبی از مسلمانان، مسیحیان، یهودیان و زرتشتیان واقوام کرد و ترک و... است که با لهجه‌ها و فرهنگ‌های مختلف در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند.
اولین چیزی که توجه انسان را در سفر به ایران بسیار به خود جلب می‌کند، نظافت خیابان‌ها و حتی کوچه‌هاست و این نه به دلیل وجود اماکنی برای جمع‌آوری زباله‌هاست که ناشی از فرهنگ و ایمان ملت ایران به پاکیزگی است که برگرفته از دین و تمدن بزرگشان است.
وجود بزرگراه‌ها و پل‌ها و انجام فعالیت‌های حیرت‌انگیز عمرانی، ایران را به جایگاهی رسانده است که گویی در یکی از کشورهای اروپایی زندگی می‌کنید. وجود پارک‌های زیبا و پر از درخت، شهرهای ایران را به فرشی زیبا و ایرانی که شهره آفاق است، تبدیل کرده، این پارک‌ها در درون خود گل‌های رنگارنگ و حیرت‌انگیزی را جای داده است.
پیوند اسلام و مدرنیته در برج میلاد
ایرانیان معماران طبیعت و بوستان و خالقان زیبایی هستند. برج میلاد که دربرگیرنده هنر معماری ایرانی است و ظرفیتی متنوع حتی در حوزه‌های فناوری‌های نوین دارد، اثری هنری از هنرمندان ایرانی است که پیوند بین اسلام ومدرنیته را به رخ می کشد.
در ایران تعداد روزنامه‌ها و رسانه‌های تلویزیونی و رادیویی به قدری بالاست که توانسته است این تنوع فرهنگی را پوشش دهد و از سوی دیگر ملت را در برابر هجوم رسانه‌های دروغ‌پراکن و مغلطه‌کن غربی واکسینه نماید.
حاکمیت ایران و مدیریت عالی آن نگاهی استراتژیک به داخل و محیط پیرامونی خود دارند و در تمامی زمینه‌ها و برای تمامی بخش‌ها مراکز مطالعات استراتژیک تعریف کرده‌اند؛ به‌طوری‌که این نوع نگاه رژیم صهیونیستی را آنقدر نگران کرده که مدیران مراکز استراتژیک ایرانی را در ضمن اهداف تروریستی خود قرار داده است.
ایران در فن‌آوری با قدرت‌های بزرگ رقابت می‌کند
اراده قوی و متکی به مردم از سوی حکومت ایران، فرصت‌های بی‌بدیلی برای اختراعات و اکتشافات علمی و صنعتی در ایران فراهم کرده است تا جایی‌ که امروز ایران با قدرت‌های بزرگ جهانی در حوزه فن‌آوری‌های نوین مانند نانوتکنولوژی، انرژی هسته‌ای و علم پزشکی و مهندسی رقابت می‌کند.
سخن آخر این‌که باید به امت اسلامی بگویم خود را اسیر فرافکنی‌های غربی و دشمنان اسلام نکنید و با وحدت اسلامی اقتدار خود را بازیابید، من با یقین می‌گویم ایرانی که امروز با حقد و حسد به آن نگریسته می‌شود و تمامی شیطنت‌ها را علیه آن به کار می‌برند، در واقع سرزمین ملتی است مقتدر و مسلمان که دیروز و امروز همواره ملتی پیشرفته و متمدن بوده، ما باید از توان و تجربه آنان استفاده و به آن افتخار کنیم و خود را درگیر فتنه‌های غربی که همیشه به دنبال ایجاد اختلاف و شکاف میان اعراب و ایرانیان هستند، نکرده و هرگز فراموش نکنیم که ایرانیان با آثار دانشمندانی ایرانی نظیر امام غزالی، ابن هیثم، خوارزمی، ابن سینا، فارابی، جابر بن‌حیان، رازی، مولانا جلال‌الدین رومی، سهروردی، زمخشری و... کتابخانه‌های جهان اسلام و عرب را غنی و علوم را بارور کردند.
الصحبی در پایان مقاله خود از صادق رمضانی گل‌افزانی، رایزن فرهنگی کشورمان در تونس به دلیل تلاش برای توسعه و تعمیق روابط دو جانبه به‌ویژه وحدت اسلامی و تقریب مذاهب قدردانی کرده است.

captcha