کد خبر: 2956527
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۳
استاندار خوزستان:

عزت اشخاص در شناسایی مستمندان و فعل خیر مدنظر باشد

گروه اجتماعی: مقتدایی با بیان اینکه فعل خیر باید در خفای کامل و با هدف حفظ عزت و آبروی شخص گیرنده کمک صورت گیرد، گفت: شناسایی مستمندان با چشمان باز و در روز روشن و با آگاهی صورت گیرد اما فعل خیر را باید در خفای کامل برای عزت آن شخص انجام داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، به نقل از روابط عمومی استانداری خوزستان، عبدالحسن مقتدایی، استاندار خوزستان در نشست با رئیس انجمن خیرین مدرسه‌ساز کشور و خوزستان که ‌روز گذشته، 18 اسفند برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به مشکلات مبتلابه دانش‌آموزان مستعد اما بی‌بضاعت در سطح کشور ضروری است کمک‌های خیران از حوزه ساخت‌وساز مدرسه به‌سمت پشتیبانی تحصیلی این‌ دانش‌آموزان نیز گسترش یابد.

وی گفت: کمک‌های خیران باید از حوزه فیزیکی به‌سمت نرم‌افزاری نیز توسعه یابد. در بخش ساخت و ساز مدرسه دولت کمک خواهد کرد اما شکوفایی استعدادهای دانش‌آموزانی که به‌‌دلیل مشکلات مالی خانواده از تحصیل بازمانده‌اند، نیازمند چاره‌جویی و کمک است.

استاندار خوزستان با پیشنهاد شعار «ما به کمک مردم می‌آییم نه دولت»، خطاب به انجمن خیرین مدرسه‌ساز، اظهار کرد: بسیاری از ساز و کارها باید در بخش‌های پشتیبانی تحصیلی صورت گیرد و همین تشکل به سمت و سویی پیش رود که فاز اول آن کمک به دانش‌آموزانی باشد که تمکن مالی ندارند.

مقتدایی سطح سواد و دانایی را اساس یک جامعه توسعه یافته عنوان‌کرد و گفت: باید به جای موضوعات سخت‌افزاری به موارد نرم‌افزاری با هدف ارتقا شاخص‌های علمی و تحصیلی دانش‌آموزان توجه کنیم و از توانایی‌های خیرین برای پشتیبانی در این زمینه بهره بگیریم.

استاندار خوزستان اهداف مشترک همه انسان‌های خیر را حس انسان‌دوستی و کمک به هم‌نوع عنوان کرد و گفت: این در حالی است که در جامعه ما علاوه بر این اعتقادات و باورهای مذهبی و دینی مشوق مضاعفی برای انجام کار خیر است و هر انسان خیری درصدد است تا در این رهگذر توشه خوبی برای آخرت خود برگیرد.

وی ابراز امیدواری کرد با عنایت حق‌تعالی بتوان تسهیل‌کننده خدمات ارزنده خیران مدرسه‌ساز به مردم خوزستان باشیم.

مقتدایی در ادامه با اشاره به سیره ائمه اطهار(ع) و مولای متقیان در کمک به مستمندان گفت: فعل خیر باید در خفای کامل و با هدف حفظ عزت و آبروی شخص گیرنده کمک صورت گیرد. کمک‌های مولای متقیان حضرت علی(ع) به مستمندان در تاریکی شب بیانگر این است که شناسایی مستمندان باید با چشمان باز و در روز روشن و با آگاهی صورت گیرد اما فعل خیر را باید در خفای کامل برای عزت آن شخص انجام داد.

استاندار خوزستان افزود: این شیوه برخورد پیام سومی نیز دارد و آن این است که خداوند کار خیر را هر قدر که شما پرده‌پوشی کنید تا شخصی متوجه آن نشود، پرده را برمی‌دارد. پس ما نگران این نباشیم که کسی از کار خیر ما با خبر نیست.

مقتدایی گفت: خوشبختانه میانگین سنی افراد خیر در دنیا کاهش یافته و به سنین پایین‌تر رسیده است. در جامعه ما باید اقداماتی انجام دهیم تا میانگین سنی خیرین کاهش یابد و آن حس مشترک انسان‌دوستی برای جلب کمک‌ها در این زمینه در جامعه نهادینه کنیم.

وی در پاسخ به درخواست رئیس انجمن خیرین مدرسه‌ساز استان خوزستان و به منظور تشویق و قدردانی از خیرین، دستور داد تا اولین میدانی که در هر شهر استان خوزستان احداث می‌شود به نام خیرین نام‌گذاری شود.

captcha