کد خبر: 2959874
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۱
ملکی‌پور خبر داد:

سپاه؛ میزبان مسابقات قرآن نیروهای مسلح

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس مرکز قرآن، عترت و نماز سپاه با اشاره به میزبانی این نیرو از سی‌امین دوره مسابقات قرآن نیروهای مسلح، گفت:‌این مسابقات اردیبهشت‌ماه سال آینده برگزار خواهد شد.

محمدحسین ملکی‌پور، رئیس مرکز قرآن، عترت و نماز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به توجه به فعالیت‌های قرآنی فاخر در این نیرو، گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان میزبان سی‌امین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم نیروهای مسلح انتخاب شده است.
وی با اشاره به اینکه این مسابقات در نیمه دوم اردیبهشت ماه برگزار می‌شود، در مورد مکان برگزاری این مسابقات، افزود: به احتمال بسیار زیاد این مسابقات را در اردیبهشت ماه و در مشهد مقدس برگزار خواهیم کرد.
رئیس مرکز قرآن، عترت و نماز سپاه تصریح کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تنها میزبان بخش آقایان این مسابقات خواهد بود و بخش بانوان نیز به میزبانی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران برگزار خواهد شد.
ملکی‌پور همچنین در مورد فعالیت‌های صورت گرفته برای برگزاری بهتر این مسابقات اظهار کرد: تاکنون جلسات و نشست‌های مختلفی با مسئولان سپاه و سایر مسئولان در جهت اخذ بودجه مسابقات و هماهنگی‌های بهتر جهت برگزاری مطلوب صورت گرفته است.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه در این دوره از مسابقات 240 شرکت کننده حضور خواهند داشت، بیان کرد: سهمیه هر یک از نهادها 60 نفر است و مجموعاً نیز 240 نفر در 10 رشته در مرحله نهایی حضور دارند.
رئیس مرکز قرآن، عترت و نماز سپاه خاطرنشان کرد: این دوره از مسابقات در رشته‌های حفظ کل پنج جزء، حفظ 10 جزء، حفظ 15 جزء، حفظ 20 جزء، حفظ کل قرآن کریم، مفاهیم سطح یک و دو، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل و اذان برگزار می‌شود و در نهایت نیز از نفرات اول تا سوم هر رشته تجلیل خواهد شد.
ملکی‌پور در پایان با اشاره به اینکه رشته مفاهیم سطح یک برای شرکت کنندگان دیپلم و سطح دو برای فوق دیپلم و بالاتر در نظر گرفته شده است، گفت: تمام تلاش خودمان را برای برگزاری بهترین و مطلوب‌ترین مسابقات به کار خواهیم بست و امیدواریم با تمهیدات در نظر گرفته شده این امر تحقق یابد.

captcha