کد خبر: 2964228
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۸

اولین گردهمایی فارغ‌التحصیلان طلاب زن المصطفی(ص) برگزار شد/ فارغ‌التحصیلی ۷۷ حافظ قرآن

گروه حوزه‌های علمیه: اولین گردهمایی فراغ‌التحصیلان طلاب زن جامعه المصطفی(ص) امروز ۲۰ اسفند ماه با حضور حجت‌الاسلام محسن قرائتی در موسسه آموزش عالی بنت‌الهدی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی صفورایی، رئیس موسسه آموزش عالی بنت‌الهدی، امروز 20 اسفند ماه در اولین گردهمایی فارغ‌التحصیلان طلبه زن این نهاد از فارغ‌التحصیلی 77 طلبه زن حافظ قرآن در جامعه المصطفی(ص) خبر داد.
وی ادامه داد: در گردهمایی امروز ما نزدیک به 300 فارغ‌التحصیل المصطفی از نقاط مختلف دنیا حضور دارند که به تعبیر مقام معظم رهبری این افراد مجاهدانی هستند که در صفوف مقدم فرهنگی مشغول جهاد هستند.
صفورایی بیان کرد: 77 نفر از فارغ‌التحصیلان حافظ جزءهای مختلف تا کل قرآن هستند  و 13 نفر از آنان حافظ کل قرآن کریم به شمار می‌روند.
وی عنوان کرد: 107 نفر از بانوان طلبه به عنوان فعال فرهنگی تربیتی و 54 نفر فعال فرهنگی تبلیغی هستند که در سراسر دنیا به تبلیغ اسلام و شیعه مشغول هستند.
صفورایی ادامه داد: 83 نفر نیز به عنوان فعال پژوهشی شناخته شده‌اند و در زمینه‌های مختلف ترجمه، تالیف اثر و مقاله و ... فعالیت دارند و 41 نفر نیز معدل بالای 19 دارند.
وی اهتمام به حفظ قرآن و آموزش قرآن را از بایسته‌های آموزش و پژوهش در المصطفی برشمرد و گفت: ما به وجود حافظان قرآن و به ویژه 13 حافظ کل قرآن در جمع فارغ‌التحصیلان افتخار می‌کنیم.
همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین مجید حکیم‌الهی، معاون بین‌الملل حوزه علمیه در سخنانی بیان کرد: امروز ارتباط با فارغ‌التحصیلان به عنوان یکی از شاخصه‌ها در انتخاب مراکز آموزش عالی برتر در دنیا محاسبه می‌شود از این رو ما هم باید این نوع ارتباطات را در قالب چنین جلساتی حفظ و توسعه بدهیم.
وی افزود: در افق 1404 المصطفی(ص) با تاسیس اداره فارغ‌التحصیلان در همه واحدهای این نهاد حوزوی چنین چیزی پیش بینی شده و ارتباط خوب و مستمر می‌تواند موجب رشد و پویایی این نهاد همچنین فارغ‌التحصیلان آن و تبلیغ اسلام در دنیا شود.
حکیم الهی تاکید کرد: هر کدام از فارغ‌التحصیلان ما در کشور و شهر خود می‌توانند منشا اثر باشند از این رو باید به ملزومات این اثرگذاری واقف و شرایط آن را در خود ایجاد کنند به ویژه این مسئله در اوضاع دنیای کنونی بسیار حائز اهمیت است زیرا مبلغان در خط مقدم نبرد فرهنگی با ماتریالیسم و اومانیسم قرار دارند.
همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی در سخنانی بیان کرد: ما در اسلام فارغ‌التحصیل نداریم زیرا پیامبر هم از خدا درخواست می‌کرد تا علم او را بیفزاید و وقتی برای پیامبر فراغت از علم معنا ندارد ما جای خود داریم.
وی با تاکید بر فراگیری علم سوددهنده و مفید گفت: کشورهای غربی هم اقراء را گرفته‌اند و این همه مراکز آموزشی و علمی در سراسر دنیا وجود دارد اما «الی ربک» نیست یعنی علمی که برای خدا نیست به همین دلیل کشورهایی که تکنولوژی و علم بیشتری دارند جنایاتشان هم بیشتر است.
این مفسر بر لزوم اصلاح کتب درسی در حوزه تاکید و اظهار کرد: من به آقای مقتداییگفتم این همه شورای شورای عالی می‌کنید و برای خود بافتید و ساختید الان  یک سوم درس‌های جامعه الزهرا کاربردی نیست و به درد طلاب نمی‌خورد که ایشان هم پیگیری کرد و بخشی از دروس اصلاح شده است اما باز هم باید مطالب کاربردی به طلاب آموزش داده شود.

captcha