به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری آوا، مولوی محبالله صابر، سرپرست ریاست حج و اوقاف غزنی، در گفتوگو با این رسانه خبری گفت: افغانستان یک کشور اسلامی است، نشر سریالهای مبتذل و خلاف شؤونات اسلامی ضربه بزرگی به جامعه مسلمان این کشور وارد میکند.
وی گفت: رسانه همانطورکه میتواند جامعه را به سمت و سوی مثبت سوق دهد و برای مردم فرهنگسازی کند، میتواند به همان اندازه باعث تخریب فرهنگ و اعتقادات مردم شود.
مولوی صابر افزود: برخی رسانههای کشور سریالهایی پخش میکنند که با شؤونات اسلامی در تضاد است و باعث ابتذال و به بیراهه کشاندهشدن مردم به ویژه کودکان معصوم جامعه میشود.
سرپرست ریاست حج و اوقاف غزنی از رسانههای افغانستان خواست که به اعتقادات مردم احترام بگذارند و از نشر سریالهای خلاف شؤونات اسلامی پرهیز کنند.
وی افزود: مسؤولان رسانههایی که به نشر سریالهای مبتذل مبادرت میورزند باید بدانند که آنان، خیانت بزرگی را در حق ملت خود روا داشته و مرتکب معصیت بزرگی میشوند.
حجتالاسلام سید اصغری، رئیس شورای علمای شیعه غزنی نیز معتقد است که بخش بزرگی از مفاسد اخلاقی در کشور و رشد تجاوزات جنسی و هتاکی به نوامیس مردم، برخواسته از اسلامستیزی است و عامل این سیاست برخی رسانهها هستند که با برنامههایشان، موریانهوار اعتقادات دینی مردم را هدف قرار دادهاند.
اصغری افزود: در برخی رسانهها عملا فیلمهای مبتذل و صحنههای نیمه برهنه(ضد اسلامی) پخش میشود که در شریعت اسلامی بر اساس فقه مذاهب شیعه و اهل سنت صراحتا حرام است.
وی از مسؤولان دولتی خواست که جلوی پخش این نوع فیلمها را بگیرند و از علما و اقشار فرهنگی جامعه نیز خواست تا مردم را امر به معروف و نهی از منکر کنند.
طی ده سال اخیر و با روی کارآمدن نظام فعلی افغانستان دهها رسانه و شبکه اینترنتی در این کشور فعالیت میکند.
به گفته آگاهان امور انگیزه ایجاد بسیاری از این رسانهها کسب درآمدهای اقتصادی است؛ بنابراین اگر برنامههای آنان با اعتقادات مردم همخوانی نداشته باشد یا پیامد منفی برای جامعه به بار آورد، برای آنان اهمیت ندارد.