کد خبر: 2965307
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۲

امشب؛ اجرای کاروان قرآنی نزاجا در کوی سازمانی هوانیروز مسجد سلیمان

گروه فعالیت‌های قرآنی: کاروان قرآنی نیروی زمینی ارتش، امشب، ۲۰ اسفندماه، در منازل سازمانی کوی هوانیروز مسجد سلیمان به اجرای برنامه می‌پردازد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، کاروان قرآنی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، امشب، 20 اسفندماه، پس از اقامه نماز مغرب و عشا در منازل سازمانی کوی هوانیروز مسجد سلیمان به اجرای محفل انس با قرآن می‌پردازد.

در این محفل معنوی قاریان برجسته گروهبان یکم سیدمصطفی حسینی، ستوان یکم نایبعلی عبداللهی و استوار جواد حیدری و سرباز وظیفه معین سالمی، حافظ 20 جزء قرآن کریم به تلاوت آیاتی از قرآن می‌پردازند و در ادامه محمد احراری، حافظ کل قرآن کریم و پیشکسوت این نیرو به ارائه محفوظاتش می‌پردازد.

یادآور می‌شود، کاروان قرآنی نیروی زمینی ارتش متشکل از قاریان و حافظان وحی طبق روال هرساله، همزمان با اعزام کاروان‌های راهیان نور به مناطق غرب و جنوب غرب از 13 اسفندماه به این مناطق اعزام شدند و تا 21 اسفندماه به اجرای برنامه و محافل قرآنی می‌پردازند.

captcha