کد خبر: 2969419
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۷
دوازدهمین همایش بین‌المللی بانوان قرآن‌پژوه/۷

عبداللهیان: غفلت از توسل به امام زمان(عج) اشتباهی رایج است

گروه فعالیت‌های قرآنی: دبیر علمی همایش بین‌المللی بانوان قرآن‌پژوه گفت: ما نسبت به امام زمان(عج) دو اشتباه داریم که غفلت از توسل به ایشان و داشتن این خواسته که حتماً از ملاقات‌کنندگان باشیم از جمله این موارد است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام و المسلمین محمد عبداللهیان، دبیر علمی دوازدهمین همایش بین‌المللی بانوان قرآن‌پژوه که در سالن همایش‌های برج میلاد تهران در حال برگزاری است با اشاره به عنوان «قرآن و امام زمان(عج)» که موضوع این دوره همایش است گفت: مقالات زیادی توسط دبیرخانه همایش دریافت شد که تعدادی از این مقالات به چاپ رسیده است، اما پژوهش‌های قرآنی بانوان بیش از اینهاست که امیدواریم در فواصل بعدی به چاپ برسانیم.
وی افزود: برخی از همایش‌ها از نداشتن مقاله و پژوهش رنج می‌برند اما ما در این همایش با اندک فراخوانی که داشتیم به قدری مقاله دریافت کردیم که با چاپ همه آن‌ها دچار مشکل هستیم.
عبداللهیان با بیان اینکه ظرفیت بانوان قرآنی در کشور واقعا عجیب است گفت: گاهی اوقات همایش‌هایی برگزار می‌شود که در تقابل با همایش‌ بانوان قرآن‌پژوه، اما مشاهد می‌کنیم که سالن برگزاری این همایش‌ها خالی است در حالی که برای حضور در همایش بانوان قرآن‌پژوه برخی بانوان بیش از بیست ساعت در راه هستند تا خود را به این همایش برسانند.
وی با یادآوری اینکه موضوع این همایش قرآن و امام زمان(عج) است افزود: ما نسبت به امام زمان(عج) دو اشتباه داریم اولین اشتباه این است که دعای ایشان را برای خودمان دست کم می‌گیریم. شبانه روز تحقیق و پژوهش می‌کنیم اما آن طور که باید به امام زمان(عج) توسل نمی‌کنیم.
دبیر علمی همایش بانوان قرآن‌پژوه گفت: ما در درگاه خداوند، تاریکی روح و حواس‌پرتی داریم، همچنین تا حدودی در توسلات خود کوتاهی می‌کنیم در حالی که اگر به امام زمان(عج) توسل کنیم همه چیز طور دیگری می‌شود.
وی یادآور شد: باید با امام زمان(عج) ارتباط درونی بدون ریا داشته باشیم و حلال تمام مشکلات ما این است که با امام زمان(عج) بی‌ریا ارتباط داشته باشیم.
عبداللهیان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اشتباه دیگری که نسبت به امام عصر(عج) داریم این است که می‌خواهیم ایشان را ملاقات کنیم در حالی که در دین اسلام چنین مسئله‌ای نداریم. شما بانوان قرآنی به جای ملاقات امام زمان(عج) باید دنبال رضای امام(ع) باشید و بدانید که رضای ایشان از رضای خداوند، جدا نیست و اگر خدا از ما راضی باشد، امام هم راضی می‌شود.
وی در پایان گفت: علما و بزرگان ما که گاهی جزو خواص امام زمان(عج) بودند این طور نبودند که دنبال امام زمان(عج) راه بیفتند و نسبت به خلق خدا، بی‌تفاوت باشند بلکه برای به دست آوردن رضای خدا و رضای امام زمان(عج) به مردم کمک می‌کردند.

captcha