کد خبر: 2980888
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۷
از امروز؛

فاز دوم ساخت پروژه صحن و شبستان حضرت زهرا(س) آغاز شد

گروه جامعه: رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات اعلام کرد: فاز دوم ساخت صحن و شبستان حضرت زهرا(س) در نجف اشرف امروز طی مراسمی با حضور تولیت حرم مطهر علوی، رئیس دیوان وقف شیعی عراق، جمعی از وزرا، علما و مسئولین ستاد و پروژه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی ستاد بازسازی عتبات عالیات، حسن پلارک، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات با اعلام خبر آغاز فاز دوم ساخت پروژه صحن و شبستان حضرت زهرا(س)، گفت: با توجه به پایان عملیات ساخت سازه صحن و بر اساس درخواست تولیت محترم حرم مطهر علوی، امروز مراسم اتمام ساخت سازه بتونی صحن حضرت زهرا(س) و آغاز مرحله دوم آن برگزار شد.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات افزود: اجرای این سازه بتونی از سال 91 آغاز شده و در آن بیش از 20 هزار تن آرماتور و 176هزار مترمکعب بتن مصرف شده و سطح قالب‌بندی انجام شده تاکنون 400 هزار مترمربع است.

وی یادآور شد: در مرحله دوم این پروژه عظیم، عملیات نازک کاری شبستان داخلی شامل سنگ دیواره‌ها، سنگ فرش کف، سنگ کاری ستون‌ها و آینه کاری کتیبه‌ها اجرا خواهد شد.

پلارک با اشاره به ظرفیت 100هزار نفری پذیرش زائر این صحن گفت: بخش زیارتی با زیربنای 109 هزار مترمربع و در سه طبقه شبستان و صحن روباز ساخته می‌شود تا میزبان 100 هزار نفر از زائرین باشد.

وی با بیان اینکه وسعت فضای غیر زیارتی عمومی بیش از 97 هزار مترمربع است، گفت: اولین بخش این فضا شامل موزه با زیربنای 18هزارمتر مربع که در قسمت شمال غربی صحن قرار دارد و کتابخانه به وسعت 20 هزار مترمربع و مهمانسرا، پارکینگ اختصاصی و سرویس‌های بهداشتی است.

خاطرنشان می‌شود: هدف‌گذاری ستاد بازسازی عتبات عالیات برای اجرای این طرح بزرگ چهار ساله بوده و مسئولین پروژه امیدوارند تا تیرماه سال 95 فضای زیارتی را آماده پذیرایی از زائران کنند.

captcha