به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، مسعود سلطانیفر، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در آخرین نشست خبری سال جاری خود که امروز 26 اسفندماه ماه در محل این سازمان برگزار شد، اعلام کرد: بخش دوره اسلامی موزه ملی ایران پس از 11 سال بازگشایی میشود.
بخش اسلامی موزه ملی ایران بازگشایی میشود
وی تصریح کرد: موزه ملی ایران مهمترین موزه ایران است که 17 سال بلااستفاده مانده بود که با تلاشهای صورت گرفته توانستیم این موزه را بازسازی و آن را جهت بازگشایی و بازدید شهروندان و گردشگران آماده کنیم، همچنین بخش اسلامی این موزه نیز پس از 11 سال و همزان با روز میراث فرهنگی در 28 اردیبهشت ماه سال آینده بازگشایی و در آن به روی عموم باز میشود.
سلطانیفر ادامه داد: همچنین با بازسازی طبقه زیرین این موزه تا اواخر سال آینده ظرفیت آن را به سه برابر خواهیم رساند .
تبادل سند همکاری با وزارت گردشگری عراق در رابطه با گردشگران دو کشور
وی در ادامه و در پاسخ به پرسشی در رابطه با ساماندهی گردشگران مذهبی عنوان کرد: ضمن برگزاری جلساتی با سازمان حج و زیارت در رابطه با ساماندهی گردشگران مذهبی که به جهت زیارت اماکن مقدس از ایران خارج و یا به ایران وارد میشوند به تفاهم رسیدهایم.
معاون رئیس جمهور ادامه داد: همچنین با سفری که به همراه معاون اول ریاست جمهوری به عراق داشیتم سند همکاری با وزیر گردشگری این کشور در رابطه با ساماندهی گردشگران عراقی که به ایران وارد، یا ایرانیانی که عازم عراق میشوند، تبادل شد.
صدور توریست کارت برای گردشگران خارجی و کارت اعتباری برای گردشگران ایرانی
رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با اعلام خبر صدور توریست کارت برای گردشگران خارجی از سوی سازمان میراث فرهنگی و با همکاری بانک ملی در 20 فروردین ماه سال آینده، گفت: طی همکاری با بیمه ایران، کارتهای اعتباری برای گردشگران ایرانی نیز ظرف یک تا دو ماه آینده صادر میشود.
استرداد اشیای تاریخی؛ مهمترین اقدام سازمان میراث فرهنگی
سلطانیفرهمچنین با اشاره به بازگرداندن اقلام تاریخی از بلژیک به ایران اظهار کرد: استرداد و بازگرداندن 349 شی تاریخی پس از 35 سال به ایران را مهمترین دست آورد سال 93 سازمان میراث فرهنگی خواند.
وی همچنین ثبت جهانی نوروز با محوریت ایران و شهر سوخته در یونسکو را دیگر اقدامات مهم سازمان میراث فرهنگی در سال جاری دانست و عنوان کرد: امسال سازمان میراث فرهنگی توانست پس از سالها پرونده نوروز را به سازمان یونسکو فرستاده و آن را به ثبت برساند.
معاون رئیس جمهور خاطر نشان کرد: تشکیل هیئت امنای آثار ثبت شده در یونسکو اقدام دیگر سازمان میراث فرهنگی بود که سعی شد با حضور مسئولان، معتمدان و افراد دلسوز محلی برای این آثار بر اساس این اعتقاد که آنها بهتر این آثار را نگهداری میکنند، هیئت امنا تشکیل شود که باید یادآورشوم تاکنون هیئت امنای هشت اثر تشکیل شده است.