کد خبر: 3001289
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۸
امام جمعه شهرستان اسکو تأکید کرد:

لزوم احترام به قانون در حیطه وظایف افراد

کانون خبرنگاران نبأ/ سعید رنجبر: حجت‌الاسلام مرادپور گفت: هرکس در حیطه وظایف خود با در نظر گرفتن قوانین خداوند باید به قانون احترام بگذارد واز بی‌قانونی پرهیز کند.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین مرادپور، امام جمعه شهرستان اسکو در چهارمین همایش پیشگیری از سرقت و تصادفات جاده‌ای که در سالن همایش‌های نیروی انتظامی اسکو برگزار شد، توجه ویژه به قانون از سوی مراجع قضایی، نیروی انتظامی، ادارات و آحاد مردم را الزامی دانست و گفت: گرچه امروز قانون در کشور کمرنگ شده است ولی اگر مایل هستیم حق و حقوقی از کسی ضایع نشود باید به قانون عمل شود که قانون‌گریزی از آفات قانون است.

وی افزود: مسائل انسانی در جامعه پیچیده است و هر قدر انسان پیشرفت می‌کند مجرمان نیز با امکانات جدید و پیشرفته وارد عمل می‌شوند. جز مجرمان کسی از امر به معروف و نهی از منکر ناراضی نیست؛ امر به معروف رکن اصلی پیشگیری از جرائم است.

امام جمعه شهرستان اسکو یادآور شد: کشور ما به‌دلیل باور واعتقادات مذهبی و فرهنگ عمیق مردم یکی از امن‌ترین کشورها در منطقه است.

همچنین در این همایش صادقی، فرماندار اسکو گفت: کسانی که مسئولیت دارند، تا زمانی که خودشان به قانون عمل نکنند نمی‌توانند با بی‌قانونی مبارزه کنند و نباید انتظار داشته باشند که جامعه نیز به قانون عمل کند.

وی احترام به قانون را پایه پیشرفت جامعه دانست و اظهار کرد: همه در مقابل قانون تسلیم هستند و عمل به قانون را از خودمان شروع کنیم تا به فرهنگ عمومی تبدیل شود.

فرماندار اسکو آگاهی‌سازی مردم از جرائم را عامل موفقیت پلیس عنوان کرد و گفت: پلیس زمانی در جامعه موفق خواهد بود که مردم به جرائم آشنا باشند و آگاه‌سازی مردم وظیفه همه دستگاه‌ها به‌ویژه نیروی انتظامی است.

وی بیکاری و اعتیاد در جامعه را یکی از دلایل سرقت دانست و بیان کرد: علت اصلی آلوده شدن برخی از مردم به سرقت، بیکاری و اعتیاد است که اگر اشتغال و درآمد مناسب نباشد سوء‌استفاده‌ها شروع خواهد شد و تنها راهکار مناسب برای جلوگیری از سرقت و اعتیاد ایجاد اشتغال برای جوانان است.

 صادقی اضافه کرد: امنیت جامعه را باید از خانواده‌های خودمان آغاز کنیم و با فرهنگ‌سازی و اجرای صحیح قانون می‌توان با افراد بی‌قانون جامعه مبارزه کرد.

سلطانی، رئیس دادگستری اسکو نیز در این مراسم طی سخنانی گفت: رؤسای جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و شهرداران از ساخت و سازهای غیر مجاز در ایام تعطیلی نوروز و تصرف غیر قانونی زمین‌خواران در اراضی ملی جلوگیری کرده و به موقع به مراجع قضایی اعلام کنند.

میرزا آقازاده، دادستان اسکو در ادامه خطاب به شهرداران شهرستان اظهار کرد: در ایام نوروز در بحث پیشگیری از وقوع جرم از شهرداری‌ها انتظار بیشتری داریم چراکه خدمات آنها نمود بیشتری دارد و در واقع شهرداری‌ها ویترین شهرها هستند.

وی خواستار توجه ویژه شهرداران نسبت به روشنایی پارک‌ها شد و افزود: افزایش روشنایی پارک‌ها در ایام نوروز باعث می‌شود مسافرانی که برای استراحت مراجعه می‌کنند در امنیت به‌سر ببرند و از حضور معتادان جلوگیری شود.

دادستان اسکو نصب دوربین‌های امنیتی را در نقاط مختلف و حساس شهر را الزامی دانست و گفت: قانون، شهرداری‌ها را مکلف کرده برای امنیت جامعه و جلوگیری از وقوع جرم و ترافیک با نصب دوربین‌های امنیتی با نیروی انتظامی و مراجع قضایی همکاری کند.

آقازاده به افراد متخلف که باعث به خطر افتادن اموال عمومی باشند، هشدار داد و عنوان کرد: کسانی که حافظ بیت‌المال هستند و به وظایف قانونی خود عمل نکنند و با افراد خاطی که ایام نوروز باعث به خطر افتادن اموال عمومی شوند برخورد و تخلفات آنها به مراجع قضایی گزارش خواهد شد.

یادآور می‌شود، در این همایش که با حضور مسئولان ادارات شهرهای اسکو، سهند و ایلخچی و اعضای شوراهای اسلامی در آستانه عید نوروز برای پیشگیری از سرقت و تصادفات جاده‌ای برگزار شد از افراد فعال در نیروی انتظامی و برخی از مسئولان شهرستان به‌دلیل پیشگیری از جرائم، با اعطای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل به‌عمل آمد.

captcha