کد خبر: 3007410
تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۸

راه‌اندازی کتابخانه روستایی گامی بزرگ در ترویج عادلانه فرهنگ کتابخوانی است

گروه اجتماعی: راه‌اندازی کتابخانه روستایی گامی بزرگ در ترویج عادلانه فرهنگ کتابخوانی در جامعه بوده که نتیجه آن رشد فکری و توسعه و پویایی مردم روستاها است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، احسان قنبری، فرماندار کبودرآهنگ سه‌شنبه، 26 اسفند‌ماه در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی این شهرستان اظهار کرد: باید قدم‌هایی که برای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در شهرهای بزرگ برداشته می‌شود، در روستاهای دوردست شهرستان نیز برداشته شود و یکی از راه‌های دستیابی به این هدف راه‌اندازی کتابخانه در روستاها است.

وی با تأکید بر اینکه تمامی مردم باید به‌صورت عادلانه از امکانات و خدمات کتابخانه عمومی با راه‌اندازی کتابخانه روستایی استفاده کنند، افزود: راه‌اندازی کتابخانه روستایی گامی بزرگ در ترویج عادلانه فرهنگ کتابخوانی در جامعه بوده که نتیجه آن رشد فکری و توسعه و پویایی مردم روستاها است.

فرماندار کبودراهنگ فعالیت اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان در زمینه راه‌اندازی کتابخانه‌های روستایی را در چند سال اخیر کم‌نظیر عنوان کرد و ادامه داد: تعداد کتابخانه‌های کبودراهنگ با راه‌اندازی دو باب کتابخانه جدید در روستاهای باباخنجر و اکنلو از توابع بخش شیرین‌سو به هشت باب رسیده و دو باب کتابخانه مشارکتی نیز در این شهرستان وجود دارد.

قنبری با بیان اینکه سرانه عضویت شهرستان کبودراهنگ با احتساب اعضای کتابخانه‌های نهادی و مشارکتی 7 هزار نفر و سرانه شهرستان در این زمینه پنج درصد جمعیت شهرستان است، تصریح کرد: سرانه عضویت از میانگین استانی و کشوری بالاتر بوده و شهرستان کبودراهنگ دراین شاخص رتبه اول استان را دارا است.

captcha