
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از قم، محمدابراهیم فقیه زاده، رئیس جهاد دانشگاهی واحد قم امروز به همراه سیدرضا طباطبایی، معاون پژوهش جهاد قم با حجت الاسلام صالحی منش، استاندار قم دیدار کرد.
در این دیدار که صبح امروز صورت گرفت ابتدا رئیس جهاد دانشگاهی واحد قم ضمن تبریک فرارسیدن نوروز به استاندار قم گفت: جهاد دانشگاهی با کمترین امکانات و با تکیه بر توانمندی و باورهای دینی نیروهای خود توانسته است برای کشور افتخارات زیادی بیافریند.
وی افزود: جهاد دانشگاهی قم نیز با وجود کمبود امکانات امروز به توانمندی های زیادی در زمینه درمان ناباروری و تحقیقات سلولی رسیده است.
سیدرضا طباطبایی نیز ضمن تبریک عید به استاندار قم تصریح کرد: جهاد دانشگاهی قم برای اولین بار توانسته است سلول های بنیادی بافت چربی را به غضروف تبدیل کند که برای ترمیم زانوی افراد سالخورده و کسانی که مشکلات مفصلی دارند بسیار مفید است و تست آن نیز با موفقیت انجام شده است.
وی ادامه داد: انجام چنین تحقیقاتی در قم با و جود سابقه دینی این شهر مقدس بسیار مبارک است و می تواند نویدبخش برای حرکت های آینده باشد.