کد خبر: 3066715
تاریخ انتشار : ۱۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۷
علیرضا سجادپور:

موضوعات دینی در اکران سال ۹۳ جایگاهی مناسب نداشت

گروه هنر: یک تهیه‌کننده سینما گفت: سینما در سالی که گذشت نتوانست به موضوعات دینی توجهی مناسب داشته باشد.

علیرضا سجادپور، تهیه‌کننده سینما در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره جایگاه موضوعات دینی در تولیدات سال 93 سینما چنین توضیح داد: درباره کارهایی که در سال گذشته در سیما روی پرده رفت باید گفت که عموم تولیدات سعی داشتند به موضوعات اجتماعی توجه کنند و در این میان کمتر فیلمی به طور مستقیم و ویژه به موضوعات دینی پرداخته بود. البته دو فیلم «چ» و «شیار 143» هم در این سال روی پرده رفت که جزء استثناها محسوب می‌شوند.

وی افزود: باید توجه داشت وقتی از سینمای دینی سخن می‌گوییم منظور فیلم‌هایی هستند که به طور ویژه این دست موضوعات را مورد توجه قرار داده‌اند، والا تمام تولیداتی که در سینمای کشورمان تولید می‌شوند به نوعی از مضامین دینی بهره برده‌اند. مطلب دیگر به چرایی این کم کاری بر می‌گردد که درباره آن تا به حال زیاد سخن رانده شده است که مهمترین عامل را باید در نبود سیاست‌گذاری منسجم در این حوزه تعریف کرد.
رئیس سابق اداره نظارت و ارزشیابی در ادامه سخنانش تاکید کرد: این ادعا را که مخاطبان سینما به این دست موضوعات علاقمند نیستند را به هیچ وجه قبول ندارم، چون بارها تماشاگران سینما نشان داده‌اند که اگر فیلم‌ها به شکلی مناسب به موضوعات دینی توجه کنند، بسیاری از مخاطبان، جذب کارهای مورد نظر خواهند شد؛ اتفاقی که برای فیلم «چ» و «شیار 143» روی داد.

سجادپور ادامه داد: این مخاطبانی که هم اکنون تماشاگران ثابت سینما هستند تنها بخشی از جامعه هستند، چون به نظرم بسیاری از مردم سینما رفتن را فراموش کرده‌اند، چون فیلم‌های مورد نظرشان را در سینماها نمی‌بیننند برای همین هم به سالنهای سینما نمی‌روند، درصورتیکه هر بار که فیلمی خوب در حوزه سینمای دینی تولید شده جمع کثیری از مردم که کمتر به سینما می‌روند به سالن‌های نمایش آمده‌اند.

وی در پایان تاکید کرد: مطلب دیگری که سبب کم شدن تعداد فیلم‌های دینی در سینما شده است به عدم حمایت‌هایی بر می‌گردد که از این دست فیلم‌ها به ویژه در اکران می‌شود. چون اگر فیلمساز بداند که فیلمی که در این حوزه تولید می‌کند به شکلی مطلوب روی پرده می‌رود مسلما با اشتیاق به این حوزه ورود خواهد کرد.

captcha