کد خبر: 3084010
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۶
حجت‌الاسلام رفیعی:

حمایت از ترجمه متون قرآنی؛ محوری‌ترین فعالیت جامعة المصطفی(ص) در پژوهش

گروه حوزه‌های علمیه: کارشناس مسئول پژوهش‌های قرآنی جامعة المصطفی(ص) حمایت از ترجمه متون قرآنی و حدیثی را محوری‌ترین فعالیت این مرکز در زمینه پژوهش برشمرد.

کارشناس مسئول پژوهش‌های قرآنی جامعة المصطفی العالمیة(ص) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان اینکه تقویت رویکرد پژوهشی در اولویت برنامه‌‌های ما در سال 93 بود گفت: حمایت از ترجمه متون قرآنی و حدیثی المصطفی(ص) که توسط طلاب انجام شد، محوری‌ترین کار این بخش در سال گذشته بود و فعالیت‌های خوبی هم صورت گرفت.

وی افزود: از جمله متون ترجمه شده، برگردان صحیفه سجادیه، قرآن و نهج‌البلاغه به برخی زبان‌ها بود و ترجمه قرآن به زبان ژاپنی نمونه‌ای از این فعالیت‌ها به شمار می‌رود.

حمایت از پژوهش‌های قرآنی و حدیثی

رفیعی، تلخیص برخی متون تفسیری را از دیگر فعالیت‌ها عنوان و اظهار کرد: یکسری منابع آموزشی قرآنی و حدیثی در زمینه حفظ، تجوید، روخوانی، روان‌خوانی، مفاهیم قرآن و مفاهیم نهج‌البلاغه به برخی زبان‌هایی که بیشتر مورد نیاز طلاب بود، ترجمه و در اختیار آنان قرار گرفت.

وی با بیان اینکه تعداد قابل توجهی از این فعالیت‌ها انجام شده است، بیان کرد: منابع جشنواره قرآن و حدیث جامعة المصطفی(ص) برخلاف سال‌های قبل که از متون مختلف انتخاب می‌شد، تولید شد و یا گزیده‌ای از ترجمه، تلخیص و تولید بود.

تولید کتاب به زبان‌های مختلف

کارشناس مسئول پژوهش‌های قرآنی جامعة المصطفی(ص) تصریح کرد: تولید متون آموزشی به برخی زبان‌ها در زمینه روخوانی، روان‌خوانی، تجوید و ... از دیگر برنامه‌های ما در زمینه پژوهش در سال 93 بود و در این زمینه‌ها، اقدام به تولید کتاب به زبان هدف کرده‌ایم.

وی عنوان کرد: تولید کتاب به زبان‌های فرانسه، اسپانیولی، انگلیسی و ... از دیگر فعالیت‌های ما محسوب می‌شود و این سیر با قدرت بیشتری نیز ادامه خواهد یافت و به خصوص به زبان چینی فعالیت‌هایی در دست اقدام داریم.

لزوم رسمی شدن آموزش حفظ در جامعة المصطفی(ص)

رفیعی اظهار کرد: تدوین آئین‌نامه‌های حفظ قرآن با نگاه آموزش‌های رسمی از دیگر اقدامات ما در فعالیت‌های پژوهشی بود که در کارگروه‌های مربوطه بررسی شده است تا بتوانیم حفظ قرآن و حدیث را به عنوان درس رسمی در جامعة المصطفی(ص) قرار دهیم.

وی بر لزوم تبدیل حفظ قرآن به شاخه‌ای آموزشی در دروس رسمی جامعة المصطفی(ص) تاکید و بیان کرد: روند آموزشی شدن در حفظ سه جزء به مرحله تصویب رسیده و اجرایی خواهد شد.

captcha