کد خبر: 3107656
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۸

ارائه گزارش اجمالی از مؤسسه طلیعه نور کوثر شهریار در سال ۹۳

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: گزارش اجمالی از مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی طلیعه نور کوثر شهریار در سالی که گذشت ارائه شد.

مریم حسین‌لو، مدیر مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی طلیعه نور کوثر شهریار در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به اهم برنامه‌های انجام گرفته از سوی این مؤسسه در سال 93 گفت: مدرسه حفظ قرآن در شهرستان شهریار برای نخستین‌بار راه‌اندازی شد.

وی با اشاره به نحوه عملکرد این مدرسه حفظ قرآن، ادامه داد: در این مدارس دانش‌آموزان مقاطع پیش‌دبستانی تا ششم ابتدایی در کنار دروس عادی مدرسه، به حفظ قرآن کریم می‌پردازند. در این طرح طوری برنامه‌ریزی شد که هر پایه طی یک سال به حفظ پنج جزء بپردازند.

حسین‌لو با بیان اینکه این طرح برای اولین بار طی سال 93 در شهریار راه‌اندازی شد، اظهار کرد: به‌دلیل اینکه دانش‌آموزان از حفظ قرآن دچاره زدگی نشوند، این طرح از پیش‌دبستانی تا پایه چهارم اجرا شد و در هر پایه دانش‌آموزان موفق به حفظ دو جزء شدند.

مدیر مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی طلیعه نور کوثر با اشاره به اینکه طرح فوق با مجوزی که از سوی اداره آموزش و پرورش تهران و شهریار اخذ شد، اجرایی شد، ادامه داد: این مؤسسه تحت نظارت سازمان تبلیغات اسلامی و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهریار فعالیت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه طی این طرح 70 دانش‌آموز دختر حافظ قرآن شدند، ادامه داد: همچنین همایش تجلیل از حافظان و قاریان این مؤسسه، 14 اسفندماه با حضور حجت‌الاسلام کوششی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور، حجت‌الاسلام رضازاده، اداره تبلیغات اسلامی شهریار، سلیمانی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهریار و با سخنرانی عباس سلیمی، قاری و پیشکسوت قرآن همراه بود.

حسین‌لو افزود: همچنین مسابقه حفظ، روخوانی و تلاوت قرآن در دو بخش شفاهی و کتبی نیز برگزار شد که در این همایش تجلیل از رتبه‌های اول تا سوم با اهدای لوح تقدیر و جوایزی تجلیل شد.

وی با اشاره به اینکه در سال 93 بیش از 500 قرآن‌آموز در مؤسسه طلیعه نور حضور داشتند، تأکید کرد: دوره‌های روخوانی، روان‌خوانی، مفاهیم و حفظ قرآن، تجوید و صوت و لحن ویژه تمام مقاطع سنی دختر و پسر و بانوان بزرگسال برگزار شد.

مدیر مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی طلیعه نور کوثر با اشاره به حضور قرآن‌آموزان دختر و پسر این مرکز در برنامه تلویزیونی طرح قرآنی 1448، بیان کرد: طی چندین برنامه قرآن‌آموزان این مرکز در ضبط تلویز‌یونی حضور داشتند.

حسین‌لو بیان کرد: بیشتر فعالیت‌های این مؤسسه طی سال 93 در زمینه آموزش‌های تخصصی قرآن در سنین خردسالی است. همچنین پسران و دختران قرآن‌آموز مؤسسه طلیعه نور کوثر در مقاطع مختلف تحصیلی ابتدایی، متوسطه اول و دوم حائز رتبه‌های برتر مسابقات اداره آموزش و پروش شدند.

یادآور می‌شود، مؤسسه طلیعه نور کوثر شهریار در خیابان ولی عصر(عج)، کوچه شهید حاج اسماعیلی، پلاک 34 واقع شده است و علاقه‌مندان برای به‌دست آوردن اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره‌های 2-65265111 – 65228328 تماس بگیرند.

captcha