کد خبر: 3126710
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۶
شهرام‌نیا عنوان کرد:

توجه به قرآن در سرفصل‌ برنامه‌های نمایشگاه کتاب/ اعلام شعار تا هفته آینده

گروه ادب: قائم مقام بیست و هشتمین نمایشگاه کتاب تهران درباره برنامه‌های قرآنی این دوره از نمایشگاه گفت: در همه سرفصل‌ها برنامه‌های قرآنی وجود دارد و در میان برنامه‌های سرای اهل قلم نیز عناوین قرآنی گنجانده شده است.

امیرمسعود شهرام‌نیا، قائم مقام بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به آماده‌سازی این نمایشگاه گفت: آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران از اسفندماه آغاز شده و در این راستا از همین ماه در مصلای امام خمینی(ره) مستقر شدیم و در حال حاضر این نمایشگاه آخرین روزهای آماده‌سازی خود را طی می‌کند و زودتر از موعد زمان‌بندی پیش‌بینی شده، کار نصب سالن‌های مجاور مصلی انجام شده است و می‌توانیم در هفته جاری متراژ دقیق غرفه ناشران را به آنها اعلام کنیم.

وی افزود: از اواخر هفته آینده غرفه‌بندی‌ها آغاز می‌شود و یک هفته مانده به آغاز نمایشگاه کتاب، غرفه‌ها برای چینش داخلی به ناشران تحویل داده می‌شود.

برپایی «شب عمان» در دومین شب برگزاری نمایشگاه

شهرام‌نیا در ادامه درباره میهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران عنوان کرد: هفته گذشته وزیر فرهنگ عمان به کشورمان سفر کرد و جلسات منظمی در راستای حضور این کشور در نمایشگاه کتاب تهران برگزار شد که «شب عمان» را در شب دوم نمایشگاه کتاب در برج میلاد برگزار خواهیم کرد که زمان آن هنوز به صورت دقیق مشخص نشده است و یک روز هم برنامه «روز عمان» را در مصلای امام خمینی(ره) خواهیم داشت که برنامه‌های متنوعی از آثار ناشران و آثار هنری هنرمندان عمانی به نمایش گذاشته می‌شود.

وی ادامه داد: علاوه بر وزیر عمان، چند میهمان خارجی دیگر از جمله وزیر فرهنگ بنگلادش، وزیر فرهنگ قطر، وزیر اطلاع‌رسانی عمان، رئیس بنیاد ملی کتاب پاکستان، رئیس نمایشگاه کتاب پاریس و رئیس نمایشگاه کتاب بلونیا در ایتالیا حضور می‌یابند و رایزن‌های فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کشورهای گوناگون نیز در این نمایشگاه حضور خواهند داشت.

شهرام‌نیا در ادامه به برنامه‌های میهمان ویژه نمایشگاه کتاب اشاره و عنوان کرد: برنامه‌هایی که عمان برای نمایشگاه کتاب تهران پیش‌بینی کرده بود، کلی بود و ما از آنها خواستیم تا این برنامه‌ها را با جزئیات دقیق‌تر اعلام کنند.

برنامه‌های قرآنی در سرای اهل قلم

قائم مقام بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران درباره اختصاص بخشی برای کتاب‌های قرآنی در این نمایشگاه یادآور شد: سالن یاس همانند سال‌های گذشته، امسال نیز وجود دارد، اما به صورت مشخص بخشی را برای کتاب‌های قرآنی نداریم، چرا که عملاً این اتفاق در نمایشگاه قرآن رخ می‌دهد؛ از این رو در همه سرفصل‌ها برنامه‌هایی وجود دارد و در میان برنامه‌های سرای اهل قلم برنامه‌های قرآنی نیز گنجانده شده است.

وی با اشاره به حضور پررنگ‌تر بخش بین‌الملل در بیست و هشتمین دوره نمایشگاه کتاب تهران تصریح کرد: برنامه‌های متنوعی در بخش جنبی در نظر گرفته شده و برنامه‌های نیز برای امور رفاهی پیش‌بینی شده است که امیدواریم این نمایشگاه به خوبی پیش برود.

شهرام‌نیا با اشاره به شعار نمایشگاه کتاب تهران بیان کرد: در این راستا فراخوانی در چند مرحله منتشر شده بود که حدود 400 پیشنهاد ارسال شد که در آخرین مرحله 12 پیشنهاد انتخاب شده و از میان این پیشنهادها نیز یک پیشنهاد انتخاب خواهد شد و اواسط هفته آینده شعار این دوره از نمایشگاه مشخص می‌شود.

captcha