کد خبر: 3142848
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۵
در آستانه هفته ارتش؛

محفل قرآنی در مرکز آموزش تخصص‌های دریایی رشت برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: محفل انس با قرآن کریم، صبح امروز، ۲۵ فروردین‌ماه در مرکز آموزش تخصص‌های دریایی رشت برگزار شد.

کارمند مهدی قربان‌پور، مسئول دارالقرآن عقیدتی ـ سیاسی آموزش تخصص‌های دریایی رشت در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: همزمان با فرارسیدن هفته ارتش جمهوری اسلامی ایران، محفل انس با قرآن، صبح امروز، 24 فروردین‌ماه در مسجد ولی‌عصر(عج) آموزش تخصص‌های دریایی رشت برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه مراسم فوق با حضور کارکنان پایور و وظیفه و دانشجویان این مرکز همراه بود، ادامه داد: در ابتدای این مراسم کارمند صابر تجن به ارائه محفوظاتش پرداخت و سپس حسن رجبی، قاری برجسته استان گیلان به تلاوت آیاتی از کلام الله مجید پرداخت.

درادامه این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین محمد باقری، رئیس عقیدتی ـ سیاسی مرکز آموزش تخصص‌های دریایی به سخنرانی پرداخت و ضمن گرامیداشت هفته ارتش و روز نیروی زمینی ارتش، انتقال تجربه نسل گذشته به جوانان برومند امروزی را از جمله مهمترین وظایف نیروهای مسلح و ارگان‌های فرهنگی کشور برشمرد.

وی همچنین با اشاره‌ به فرمان تاریخی حضرت امام خمینی(ره) در خصوص انحلال ارتش و تدابیر ایشان در استمرار و دوام ارتش تصریح کرد: 29 فروردین‌ سال 67 بحث تاریخی تنها رویارویی مستقیم ایران و استکبار جهانی آمریکا رخ داد که در آن مصاف ناوشکن‌هان سهند و سبلان و ناوچه موشک‌انداز جوشن با نیروهای متخاصم آمریکا را شاهد بودیم و در جنگ نابرابر، رزمندگان دریادل جمهوری اسلامی ایران، بار دیگر از خود رشادت و دلیری را به جهانیان نشان دادند.

captcha