کد خبر: 3142862
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۴

استقبال پرشور مردم از برنامه‌های هفته فرهنگی در خمین

گروه اجتماعی: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت:اجرای برنامه‌های هفته فرهنگی شهرستان خمین با استقبال عموم مردم روبرو شده است.

سیدمحمد حسینی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: هفته فرهنگی شهرستان خمین از بیستم تا بیست و هفتم فروردین ماه با همکاری فرماندار و مسئولان شهرستان خمین در حال برگزاری است.

وی افزد: از اولین روز هفته فرهنگی با برگزاری مراسم موسیقی آئینی و سنتی و بازی‌های بومی و محلی در قلعه سالارمحتشم و میدان مدرس خمین برنامه‌های هفته فرهنگی خمین آغاز شد که با استقبال پرشور مردم مواجه شدیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، اجرای برنامه‌های فرهنگی برای مردم و مسافران، جذب توریسم و سرمایه‌گذاران در عرصه گردشگری و معرفی جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی را از اهداف برگزاری این هفته فرهنگی عنوان کرد.

وی ادامه داد: برگزاری نمایشگاه صنایع دستی، برگزاری جشنواره پخت آش‌های محلی، نقالی، تجلیل از هنرمندان، بازدید رایگان از موزه‌ها، گلباران و عطرافشانی قبور شهدا، برگزاری مسابقات فرهنگی، تجلیل از فرهیختگان و نخبگان علمی و ... بخشی از برنامه‌های این هفته به شمار می‌رود.

حسینی افزود: برگزاری نشست شعرخوانی با گویش محلی، پوشش اقوام ایرانی، برگزاری تور گردشگری، معرفی مناطق گردشگری و تاریخی این شهرستان و اجرای برنامه‌های فرهنگی از جمله موسیقی آئینی - سنتی، بازی‌های بومی و محلی، توزیع اقلام تبلیغاتی و ... از دیگر برنامه‌های فرهنگی شهرستان خمین به شمار می‌رود.

captcha