کد خبر: 3148293
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۳
اجودی خواستار شد:

ضرورت مطالعه و بررسی مشکلات و تنگناهای موجود در جامعه زنان

گروه اجتماعی: مسئول دفتر رسیدگی به امور بانوان دانشگاه محقق اردبیلی گفت: مطالعه مشکلات و تنگناهای موجود در حیطه زنان گام‌ اساسی در جهت رشد شخصیت زن و احیای حقوق مادی و معنوی اوست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، میترا اجودی، مسئول دفتررسیدگی به امور بانوان دانشگاه محقق اردبیلی، عصر روز گذشته 25 فروردین‌ماه، در مراسمی که به مناسبت هفته  زن وگرامی‌داشت مقام حضرت فاطمه زهرا(س) در سالن خودسیانی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد، ضمن تبریک سالروز ولادت این بانوی بزرگ، گفت: ارائه آموزش‌ها و مهارت‌های لازم سطح آگاهی بانوان را در زمینه  مسائل مختلف فردی واجتماعی افزایش می‌دهد و زمینه‌های مشارکت همه جانبه و حداکثری بانوان را علی‌الخصوص در پیشبرد اهداف دانشگاه فراهم می‌آورد که تاسیس دفتر رسیدگی به امور بانوان دانشگاه محقق اردبیلی در این راستا انجام گرفته است.
وی گفت: این دفتر که با حمایت و پشتیبانی ریاست دانشگاه در بهمن ماه سال گذشته افتتاح شد، در حال حاضر در بخش مشاوره روانشناسی فعال است و بخش‌های دیگر اعم از دینی و حقوقی با توجه به نیازهای بانوان فعالیت خواهند کرد.
این مقام مسئول بیان کرد: برای برنامه‌ریزی‌های آتی نیز پرسش نامه‌هایی در اختیار بانوان قرار گرفته تا از این طریق نیازسنجی‌ها به درستی صورت پذیرد و تمام مسائل و مشکلات حیطه بانوان در دیدی جامع مورد بررسی و موشکافی قرار گیرد و در نهایت تدبیری متناسب با این نیازها اندیشیده شود.
این مراسم که با حضور و سخنرانی ریاست دانشگاه و مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل برگزار گردید، شامل بخش‌های پرسش و پاسخ دانشجویی با حضور قناد اصل و میکائیلی در حیطه تغذیه سالم و روانشناسی بود.
در پایان نیز از لوگوی دفتر رسیدگی به امور بانوان رونمایی شد.

captcha